X

Bolea rămâne la șefia MAIA și nu va fi demis așa cum cer agricultorii

Bolea rămâne la șefia MAIA și nu va fi demis așa cum cer agricultorii

Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare (MAIA), Vladimir Bolea nu riscă s-și piardă fotoliul. El nu va fi demis așa cum revendică agricultorii.

Citește și: VIDEO// „Eu sunt la mine acasă! Voi cine sunteți? ”Un moldovean de etnie rusă i-a pus la punct pe așa-numiții „pacificatori” din Transnistria

Deputatul PAS, Vasile Grădinaru, a explicat în cadrul emisiunii „Rezoomat” de la Realitatea. Că nu ar „exista temei” pentru asemenea decizie.

„În opinia mea, nu este temei pentru a-l demite pe ministru Bolea pentru această situație. În condițiile în care problemele s-au adunat într-un anumit domeniu, timp de zeci de ani și începi să le rezolvi, evident că acest lucru nu o să se întâmple peste noapte”, a explicat Grădinaru, care a considerat că revendicarea fermierilor cu privire la demisia lui Bolea este neargumentată.

Precizăm că, ieri, în cadrul întrevederii cu președinta Maia Sandu, una dintre revendicările agricultorilor a fost demisia lui Vladimir Bolea din funcția de ministru al Agriculturii, pe motiv că revendicările lor anterioare nu au fost luate în calcul de funcționar.

Mai precizăm că, fermierii au anunțat sistarea protestelor până pe 10 octombrie.

Tags: agricultori protestedemisie BoleaMaiaVladimir Bolea
Știrile zilei