Bolocan: Doga nu știe despre spot-urile în care se filmează sunt pentru campania electorală a unor politicieni

Publicat:

Jurnalistul și bloggerul Andrei Bolocan a venit cu un nou filmuleț în care a explicat că Eugen Doga nu știe despre spot-urile în care se filmează, fie ele pentru fabrici de mezeluri sau pentru campania electorală a unor politicieni.

Într-un video publicat pe pagina sa de Instagram, Bolocan a spus că după ce a vorbit cu Eugen Doga și a aflat că el nici măcar nu știa pentru ce spot s-a filmat, bloggerul a menționat că fica maestrului l-a contactat și a spus să șteargă imediat acel video.


Citeşte şi: Ion Ceban conduce în sondajele pentru Primăria Capitalei

„L-am sunat pe Eugen Doga și i-am cerut acordul să-i adresez câteva întrebări și să înregistrez răspunsurile, dar el se afla în spital și vorbea mai greu, iar eu nu am putut să scot niște răspunsuri ceva mai bune. Eu am vrut să scot în public faptul că Eugen Doga nu știa despre spotul publicitar în care s-a filmat pentru acea fabrică de mezeluri. După ce am publicat acel video, fica lui Eugen Doga mă sună și mi-a spus că ea decide pentru tatăl său pentru că la 86 de ani este mai greu ca el să i-a anumite decizii și îmi cerea să șterg acel video”, a spus Bolocan.

Din cele discuții, bloggerul a mai aflat că Eugen Doga nu știa că va fi filmat în spotul electoral pentru Ion Ceban în care edilul Capitalei și-a făcut PR politic pe spatele maestrului.

„După mai multe discuții cu aceasta, fica lui Eugen Doga mi-a spus că maestrul nu știa că va fi filmat în spotul electoral pentru Ion Ceban. Lui i s-a spus doar să vină în parc pentru o cafea, iar el s-a dus. Acum partidul lui Ceban face publicitate pe seama lui Eugen Doga. Însă e curios faptul dacă domnul Advahov știa de această apariție, iar dacă știa putea să-i spună lui Eugen Doga despre planul lui Ceban”, a mai spus jurnalistul.

Pe 9 octombrie, Ion Ceban a publicat o poză în care este alături de Eugen Doga și Vasile Advahov într-un parc de Capitală și beau cafea.

Citeşte şi: Cum și-au reparat Ucraina și România relația tensionată pentru a deveni aliați

 După ce un combinat de carne a publicat vineri, 13 octombrie, o publicitate în care este filmat compozitorul Eugen Doga, internauții se întrec la comentarii. Aceștia s-au împărțit în două tabere, cei care îl susțin și cei care îl critică pe maestru.

Pentru a face lumină pe acest caz, Andrei Bolocan aluat legătură cu maestrul și a aflat că, de fapt, Doga nici nu știa în ce publicitate se filmează și nici nu a văzut produsul final.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

VIDEO – ‘Supacell’, serialul pe care mulți l-au văzut într-o singură noapte. Face furori pe Netflix

VIDEO - 'Supacell', serialul pe care mulți l-au văzut într-o singură noapte. Face furori pe Netflix „Supacell”, noul serial britanic pe Netflix, a captat rapid...

Oscar: Franţa îşi modifică procedura de selecţie la categoria ‘cel mai bun lungmetraj internaţional’

Oscar: Franţa îşi modifică procedura de selecţie la categoria 'cel mai bun lungmetraj internaţional' Centrul Naţional al Cinematografiei (CNC) din Franţa a decis să modifice...

Epic Games spune că Apple blochează lansarea magazinului său de jocuri video în Europa

Epic Games spune că Apple blochează lansarea magazinului său de jocuri video în Europa Epic Games, producătorul jocului video ”Fortnite”, a declarat vineri că Apple...

Directorul financiar de la LVMH îndeamnă Europa să rămână unită în contextul disputelor comerciale

Directorul financiar de la LVMH îndeamnă Europa să rămână unită în contextul disputelor comerciale Ancheta demarată de China asupra coniacului european este o reacţie la...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.