Bolsonaro a preluat din nou frâiele puterii în Brazilia din camera de spital

Publicat:

Preşedintele Jair Bolsonaro a preluat din nou miercuri frâiele puterii în Brazilia din camera sa de spital de la Sao Paulo, după ce a suferit luni o intervenţie chirurgicală, a anunţat agenţia publică Agencia Brasil, scrie agerpres.

Operat pentru înlăturarea unei pungi de colostomie pe care o purta de la atentatul cu arma albă căruia i-a căzut victimă în septembrie, în timpul campaniei electorale, şeful statului se află într-o stare “stabilă”, fără “sângerări sau alte complicaţii”, potrivit ultimului buletin medical.


Citește și : Talibanii și-au extins teritoriile pe care le controlează în Afganistan

Vicepreşedintele Hamilton Mourao a exercitat preşedinţia timp de 48 de ore, de la începutul intervenţiei chirugicale, care a durat peste şapte ore.

Bolsonaro îi va primi pe miniştri la spital şi va rămâne în incinta acestuia “până la zece zile”, potrivit acestui purtător de cuvânt, care a spus că “o întreagă structură a fost instalată la Sao Paulo pentru a asigura o guvernare eficientă”.

Citește și : China lansează anul acesta peste 50 de sonde spațiale

Odată ce aceste vizite vor fi autorizate de medici, “vom încerca să facem în aşa fel încât să nu organizăm prea multe reuniuni pentru a evita să nu-l obosim”, a mai precizat acest purtător de cuvânt.

Jair Bolsonaro a fost înjunghiat de un dezechilibrat mintal în timpul campaniei electorale, pe 6 septembrie 2018, în statul Minas Gerais, în timpul unei băi de mulţime.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Băiețelul, care a fost electrocutat în parcul de la Botanica, se simte mai bine

Băiețelul, care a fost electrocutat în parcul de la Botanica, se simte mai bine Băiețelul în vârstă de șase ani, care a fost electrocutat în...

Al treilea sistem Patriot donat de Germania a ajuns în Ucraina

Al treilea sistem Patriot donat de Germania a ajuns în Ucraina Ucraina a primit cel de-al treilea sistem de apărare antiaeriană Patriot donat de Germania,...

Comuniștii nu au decis încă dacă-l susțin sau nu pe Stoianoglo

Comuniștii nu au decis încă dacă-l susțin sau nu pe Stoianoglo Comuniștii nu au decis deocamdată dacă-l vor susține sau nu la prezidențiale pe fostul...

Un bărbat s-a înecat în Nistru

Un bărbat s-a înecat în Nistru Un bărbat de 55 de ani s-a înecat în râul Nistru. Tragedia a avut loc în seara zilei de...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.