X

BOMBĂ de la CDC: Cei imunizaţi natural NU transmit COVID-19!

Centrele pentru Controlul Bolilor (CDC) afirmă că nu are nicio înregistrare a persoanelor care sunt imunizate în mod natural care să transmită virusul ce declanşează COVID-19.

Agenția federală de sănătate a fost interpelată în timpul toamnei de către un avocat în numele Rețelei de acțiune pentru consimțământul informat (Informed Consent Action Network) pentru documente „care reflectă orice caz documentat al unei persoane care: (1) nu a primit niciodată un vaccin COVID-19; (2) a fost infectat cu COVID-19 o dată, s-a recuperat și apoi a fost infectat din nou; și (3) a transmis SARS-CoV-2 unei alte persoane atunci când a fost reinfectat.”

SARS-CoV-2 este un alt nume pentru virusul PCC (Partidul Comunist Chinez), care provoacă COVID-19, transmite The Epoch Times.

Persoanele care se recuperează de COVID-19 sunt, de asemenea, cunoscute ca fiind imune natural.

Într-un răspuns din 5 noiembrie și făcut public săptămâna aceasta, CDC a spus că nu deține documente referitoare la această cerere.

CDC a confirmat pentru The Epoch Times că Centrul său de operațiuni de urgență nu a găsit nicio înregistrare care să răspundă la solicitare.

Agenția a refuzat să spună dacă a fost găsită vreo documentație între 5 noiembrie și 12 noiembrie, solicitând The Epoch Times să depună o cerere privind Legea privind libertatea de informare pentru acele informații, ceea ce instituţia de presă a şi făcut.

„Ați presupune că, dacă CDC ar zdrobi drepturile civile și individuale ale celor cu imunitate naturală, expulzându-i de la școală, concediați de la locul de muncă, despărțiți de armată și, mai rău, CDC ar avea dovada de cel puțin un exemplu de individ nevaccinat, imun natural, care transmite virusul COVID-19 unei alte persoane. Dacă ai crede asta, ai greși”, a spus Aaron Siri, un avocat care a căutat înregistrările în numele rețelei, într-o postare pe blog.

Dezvăluirea CDC a atras răspunsuri de la mai mulți experți medicali, inclusiv Dr. Marty Makary, de la Institutul Johns Hopkins, care a spus că subliniază cât de puține date le-a eliberat agenția cu privire la cei recuperați.

Makary a cerut CDC să facă publice date despre orice reinfecții care au dus la spitalizare sau deces, cu informații despre comorbiditățile pacientului sau lipsa acestora.

„CDC ar trebui să fie transparent cu datele despre imunitatea naturală. În schimb, primim imagini din cererile FOIA ca aceasta”, a scris el pe Twitter.

CDC stabilește puține reguli ferme, dar îndrumările sale s-au dovedit extrem de influente în timpul pandemiei de COVID-19. Practic, toți oficialii care impun obligativitatea vaccinării împotriva COVID-19 au omis opțiunea oamenilor de a refuza injecţia dacă pot dovedi că au avut COVID-19 și s-au recuperat, mulți citând CDC.

Oficialii din întreaga țară au îndemnat oamenii să se vaccineze, susținând că îi va proteja pe cei din jur.

„A face vaccinul este cel mai bun mod de a vă proteja pe dumneavoastră și pe cei din jur, mai ales că varianta Delta, mai contagioasă, se răspândește în toată țara”, a spus dr. Rochelle Walensky, directorul CDC, într-o declarație din timpul verii, dar la scurt timp după ea, a spus că vaccinurile „nu mai pot preveni transmiterea” în timpul unei apariții televizate.

Peste 100 de studii oferă sprijin pentru imunitatea naturală, aducând o protecție puternică și similară sau superioară în comparație cu vaccinurile, inclusiv un studiu israelian din lumea reală. Dar oficialii agenției au promovat două dintre propriile studii, argumentând că chiar și cei care au imunitate naturală ar trebui să se vaccineze, afirmând că imunitatea naturală nu s-a dovedit la fel de durabilă ca vaccinarea.

Experții sunt împărțiți în această chestiune. Unii se aliniază la normele CDC; alții spun că cei cu imunitate naturală ar trebui să ia în considerare o singură doză de vaccin; mulţi alții recomandă ca majoritatea sau toți cu imunitate naturală să nu primească niciun vaccin anti-Covid.

CDC a spus într-un scurt briefing la începutul acestei luni că imunitatea naturală și vaccinurile oferă protecție timp de cel puțin șase luni. Nu a spus însă nimic în bletinul său de presă despre transmiterea bolii.

Tags: Aaron SiriCentrele pentru Controlul Bolilor (CDC)covid-19Dr. Marty MakaryInstitutul Johns HopkinsPCC (Partidul Comunist Chinez)Rochelle WalenskySARS-CoV-2
Categorii: Știrile zilei