Boris Johnson şi Carrie Symonds au dat publicităţii prima imagine cu fiul lor – FOTO

Publicat:

Boris Johnson şi logodnica sa Carrie Symonds au dat publicităţii, sâmbătă, prima fotografie cu fiul lor, născut în urmă cu trei zile. Ei au anunţat şi numele copilului, Wilfred Lawrie Nicholas Johnson, precizând că băieţelul a primit şi numele medicilor care i-au salvat viaţa premierului britanic, relatează telegraph.co.uk, potrivit news.ro .

Imaginea a fost postată în social media de Carrie Symonds, care a precizat că Nicholas este un omagiu adus doctorilor Nick Price şi Nick Hart, care l-au ajutat pe Boris Johnson în lupta cu coronavirusul.


Citește și : Coronavirus în SUA: 1.883 de decese în ultimele 24 de ore

Wilfred este prenumele bunicului lui Johnson şi Lawrie este prenumele bunicului logodnicei premierului.

“Mulţumesc din suflet incredibilei echipe de la maternitatea UCLH care a avut grijă de noi atât de bine. Sunt foarte fericită. Inima mea este plină”, a notat Carrie Symonds.

Premierul britanic partenera sa Carrie Symonds au anunţat miercuri naşterea unui fiu, la un spital din Londra.

Boris Johnson, în vârstă de 55 de ani, a fost contaminat cu noul coronavirus, ceea ce a condus la o săptămână de spitalizare – inclusiv trei nopţi la terapie intensivă. Logodnica sa, în vârstă de 32 de ani, a prezentat simptome de Covid-19.

Citește și : Kim Jong Un şi-a făcut apariţia în public după trei săptămâni de absenţă – FOTO

Ei s-au instalat anul trecut la Downing Street – devenind primul cuplu necăsătorit care trăieşte în reşedinţa oficială a premierilor britanici.

Acest băiat este primul copil al lui Carrie Symonds. Însă Boris Johnson are deja patru copii cu o prietenă din copilărie, a doua sa căsătorie. El a recunoscut alt copil, născut dintr-o relaţie extraconjugală, iar presa îi atribuie încă un alt copil ilegitim.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Moldovenii pot vota din şase ţări la alegerile din toamnă

Moldovenii pot vota din şase ţări la alegerile din toamnă Comisia Electorală Centrală (CEC) a aprobat Regulamentul privind particularitățile organizării și implementării votului prin corespondență. Regulamentul...

Un moldovean s-a înecat într-un lac din Franţa

Un moldovean s-a înecat într-un lac din Franţa Un tânăr de 28 de ani din raionul Sângerei, s-a înecat în lacul Neaufles-Saint-Martin din apropierea comunei...

Premieră medicală: O inimă artificială din titan a ținut un pacient în viață timp de câteva zile

Premieră medicală: O inimă artificială din titan a ținut un pacient în viață timp de câteva zile Un american în vârstă de 58 de ani...

Grupul de Acţiune Locală „Plaiul Codrilor” devine tot mai atractiv pentru sectorul turistic

Grupul de Acţiune Locală „Plaiul Codrilor” devine tot mai atractiv pentru sectorul turistic Mai mulți ghizi din Republica Moldova au participat la turul de familiarizare...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.