Boss-ul de la NBCUniversal demisionează după ce a recunoscut că a avut o ‘relaţie nepotrivită’ cu o colegă

Publicat:

CEO-ul NBCUniversal, Jeff Shell, părăseşte grupul media american după ce a recunoscut că a avut o “relaţie nepotrivită” cu o colegă, potrivit unui anunţ făcut duminică de Comcast, compania mamă a NBCUniversal, informează AFP, potrivit agerpres.

Decizia a fost luată de “comun acord” cu Jeff Shell, a precizat Comcast – care a cumpărat NBCUniversal în 2013 – într-un comunicat, după o anchetă externă în urma unei plângeri a unei angajate cu privire la un “comportament inadecvat”.


Citeşte şi: Un tun din anii ’70 DOBOARĂ dronele Rusiei în Ucraina – Black News

Jeff Shell, în vârstă de 57 de ani, preluase conducerea NBCUniversal în ianuarie 2020. El a petrecut aproape 20 de ani în cadrul acestei companii înainte de a demisiona, recunoscând o “relaţie nepotrivită” cu această angajată.

Numele succesorului său nu este încă cunoscut. Între timp, directorii NBCUniversal vor trebui să se adreseze direct preşedintelui Comcast, Mike Cavanagh, potrivit unui document intern consultat de AFP.

Citeşte şi: UE în 2035: Mai mare, mai complicată, mai solidă

Jeff Shell este al doilea director al companiei constrâns să demisioneze din cauza unui comportament neadecvat în ultimii ani. În 2020, Ron Meyer, pe atunci vicepreşedinte al NBCUniversal, a trebuit să îşi părăsească funcţiile după ce a recunoscut că a avut o relaţie extraconjugală cu o femeie şi că a cumpărat tăcerea acesteia.

NBCUniversal nu este singurul grup media american care s-a confruntat cu astfel de cazuri. Jeff Zucker, fostul preşedinte al CNN, a demisionat în februarie anul trecut din cauza unei relaţii cu o colegă.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Evenimentele Zilei de 2 iulie în Istorie

Evenimentele Zilei de 2 iulie în Istorie 2 iulie este a 183-a zi a calendarului gregorian și a 184-a zi în anii bisecți.   Sărbătorile Zilei de 2...

Horoscop 2 iulie 2024

Horoscop 2 iulie 2024 Astrologii vin cu veşti surprinzătoare pentru unii nativi. Leii sunt foarte invidiaţi în această perioadă, în timp ce Racii depind de...

Investiţiile făcute de fondurile suverane din Orientul Mijlociu sunt la maximul ultimilor 15 ani

Investiţiile făcute de fondurile suverane din Orientul Mijlociu sunt la maximul ultimilor 15 ani Fondurile suverane din Orientul Mijlociu au fost responsabile pentru mai mult...

Doar 10% din suprafața uscatului este locuită: ‘Nu mai bine terraformăm noi Terra?’

Doar 10% din suprafața uscatului este locuită: 'Nu mai bine terraformăm noi Terra?' Deși deseori genială, în special prin autori ca Jules Verne, George Herbert...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.