Boss-ul unei mari companii de teste Covid este implicat într-o anchetă MURDARĂ în UK

Publicat:

Șeful unei companii care oferă teste Covid pentru Premier League și aeroporturile din Marea Britanie ajută acum poliția să cerceteze acuzațiile de comportament infracțional în cadrul unei foste sale afaceri.

Avi Lasarow, în vârstă de 44 de ani, a ajutat la înființarea și administrarea Laboratoarelor Trimega din Manchester, unde o anchetă are în vedere dacă personalul a pervertit cursul justiției prin presupuse manipulări și falsificări ale rezultatelor testelor de droguri.


Acum el conduce Prenetics UK, una dintre cele mai importante companii de testare PCR din țară cu contracte cu Premier League, aeroporturi din Marea Britanie și companii din întreaga țară.

Poliția cercetează în jur de 27.000 de rezultate suspecte în urma testelor de droguri cerute de poliție în cadrul anchetelor sau în cadrul procedurilor judiciare din 2011 și 2017. Problemele cu rezultatele au dus la eliminarea a zeci de condamnări și la prăbușirea proceselor.

The Times a transmis că Lasarow nu a fost arestat – purtătorul de cuvânt al acestuia a declarat pentru MailOnline că el are calitate de martor în anchetă.

Un purtător de cuvânt al Prenetics UK a declarat: „Avi Lasarow neagă în totalitate orice implicare în orice acțiune greșită care ar fi avut loc în urmă cu 11 ani în timpul mandatului său la o fostă companie. El va continua să coopereze pe deplin și să ajute ancheta care se desfășoară în aceste chestiuni. ”

Presupusul comportament criminal de la Trimega pare, de asemenea, să fi avut un impact devastator asupra cauzelor instanțelor familiale în jurul anului 2012, perioada în care Lasarow a vândut Trimega cu 20 de milioane de lire sterline.

Într-un caz din Bristol, unul dintre testele suspecte, care analizează părul, sângele și urina pentru narcotice, a fost contestat de o mamă ai cărei copii au fost scoși din îngrijirea ei pe baza testului, în opinia ei fals, a relevat consumul de droguri.

O altă mamă susține că bebelușul ei a fost aproape să fie dat spre adopție din cauza rezultatelor eronate ale testelor de droguri.

Afacerea lui Avi Lasarow intenționează să stabilească „standardul de aur pentru testarea și pașapoartele de sănătate în birouri” în timpul pandemiei.

Sir Andrew McFarlane, președintele diviziei de familie a Înaltei Curți, i-a citat într-o hotărâre recentă, susținând că manipularea a fost pentru a obține contracte de afaceri cu forțele de poliție din Marea Britanie cu peste 42 de persoane.

El a spus că rezultatele testelor Trimega au fost contrazise de alți experți în criminalistică. El a spus: „Anomaliile din aceste cazuri au fost descoperite în același timp cu vânzarea TL [Trimega] către Ingemino. Dacă ar fi fost dezvăluite aceste anomalii, ar fi fost redusă dramatic valoarea vânzării.”

El a spus: „Criminalistii au analizat părul, sângele și urina pentru cantități de substanțe ilegale, iar rezultatele furnizate – dintre care unele au fost falsificate – au fost utilizate în cazuri penale, familiale, medico/legale sau de angajare”.

Prenetics, firmă care nu este legată de scandalul de astăzi, stabilește testarea „păstăilor” pentru companii și gestionează multe dintre testele rapide de „flux lateral” de 15 minute pe care Guvernul le oferă pentru toate firmele cu peste 50 de angajați.

Avi Lasarow a declarat anul acesta că intenționează să stabilească „standardul de aur pentru testare și pentru pașapoartele de sănătate în birouri”.
El a spus: „Nu este diferit de a merge într-o bancă din Canare când se uită la actul dvs. de identitate.

Viziunea noastră este să ne extindem rapid până la a avea mai mult de 100 de campusuri de birouri în toată țara, la care oamenii pot fi testați și apoi conectați cu rezultatele testelor la pașaportul nostru de sănătate.”

Lasarow a declarat recent că introducerea testelor și pașapoartelor de sănătate în birouri este următorul pas natural pentru a ajuta la relansarea economiei.

„În același mod în care facem acest lucru pentru marile branduri globale, dorim să îl aducem companiilor mai mici, astfel încât acestea să poată avea un pod de testare pop-up, puteți obține testul dvs. și, prin urmare, puteți acorda acces la la locul de muncă ‘, a spus el.

„Există un rol real de jucat pentru companiile private care sprijină guvernul și readuc Marea Britanie la muncă, joc și vacanță.”

Prenetics speră că pașapoartele sale de sănătate ar putea fi extinse în toate sectoarele economiei, inclusiv restaurante, pub-uri și magazine. Pașapoartele Prenetics sunt un parteneriat cu tehnologia Digital Health Pass dezvoltată de IBM.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Detalii interne privind inteligența artificială ale OpenAI au fost furate înntr-un atac cibernetic în 2023 (NYT)

Detalii interne privind inteligența artificială ale OpenAI au fost furate înntr-un atac cibernetic în 2023 (NYT) Un hacker a avut acces la sistemele interne de...

Armata germană va înceta să exploateze baza aeriană din Niger pe 31 august

Armata germană va înceta să exploateze baza aeriană din Niger pe 31 august Armata germană va înceta să exploateze baza sa de transport aerian din...

Alertă maximă în Italia: Erupții vulcanice uriașe pe insula turistică Stromboli

Alertă maximă în Italia: Erupții vulcanice uriașe pe insula turistică Stromboli Doi dintre vulcanii activi ai Italiei sunt în plin proces de erupție. Insula turistică...

6 iulie, Ziua Mondială a Sărutului: curiozități și semnificații

6 iulie, Ziua Mondială a Sărutului: curiozități și semnificații Ziua internaţională a sărutului este celebrată, anual, la 6 iulie. A apărut în 2006, în Marea...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.