X

Box office nord-american: ‘Beetlejuice Beetlejuice’, din nou pe primul loc cu încasări de 51 milioane de dolari

Box office nord-american: ‘Beetlejuice Beetlejuice’, din nou pe primul loc cu încasări de 51 milioane de dolari

“Beetlejuice Beetlejuice”, continuarea cu fantome a lui Tim Burton, a strâns alte 51,6 milioane de dolari în al doilea weekend de la lansare, ajungând la venituri de 188 de milioane de dolari în America de Nord şi 264 de milioane de dolari la nivel mondial. La box office-ul internaţional, filmul Warner Bros. a câştigat 76,3 milioane de dolari până în prezent, scrie Variety.

În ceea ce priveşte debuturile, “Speak No Evil”, remake-ul Universal şi Blumhouse al filmului de groază danez din 2022, s-a clasat pe locul al doilea, cu 11,5 milioane de dolari din 3.375 de săli. Documentarul de satiră al comediantului Matt Walsh, “Am I Racist?” a ajuns pe locul al patrulea, cu o sumă decentă de 4,75 milioane de dolari din 1.517 săli. Filmul, lansat de The Daily Wire al expertului conservator Ben Shapiro, a obţinut cel mai bun debut în 2024 pentru un documentar. “The Killer’s Game” de la Lionsgate, cu Dave Bautista, nu a reuşit să intre în top cinci, debutând pe şase cu 2,6 milioane de dolari din 2.623 de locaţii, potrivit stiripesurse.

Citește și: Preşedintele Comitetului militar al NATO: Ucraina are dreptul legal şi militar de a lovi adânc în interiorul Rusiei pentru a obţine un avantaj de luptă

Continuarea “Deadpool & Wolverine” de la Disney şi Marvel a coborât pe locul trei, cu 5,2 milioane de dolari din 3.075 de cinematografe, în al optulea weekend de la lansare. Filmul clasificat R, cu Ryan Reynolds şi Hugh Jackman în rolurile principale, a rămas în top trei timp de opt săptămâni consecutive şi a înregistrat până în prezent încasări uriaşe de 621,5 milioane de dolari pe piaţa internă şi 1,3 miliarde de dolari la nivel mondial.

Filmul biografic “Reagan” al lui Dennis Quaid a completat top cinci cu 2,9 milioane de dolari din 2.450 de cinematografe în al treilea weekend pe marele ecran. Filmul, care prezintă viaţa fostului preşedinte Ronald Reagan, a generat 23 de milioane de dolari până în prezent.

Tags: box office
Diverse