X

Brad Pitt a pozat cu George Clooney pentru revista GQ la vinăria care se află în centrul luptei sale juridice cu Angelina Jolie

Brad Pitt a pozat cu George Clooney pentru revista GQ la vinăria care se află în centrul luptei sale juridice cu Angelina Jolie

Brad Pitt l-a invitat pe prietenul său George Clooney şi echipa GQ la vinăria sa franceză pentru o şedinţă foto, în contextul luptei sale juridice pentru proprietate cu Angelina Jolie, potrivit People.

Pitt, 60 de ani, şi Clooney, 63 de ani, se reunesc în viitorul film „Wolfs”, iar actorii vorbesc despre prietenia lor de lungă durată într-un nou articol de copertă pentru numărul din septembrie al revistei GQ, potrivit stiripesurse.

Citește și: Kievul anunţă că vrea să oblige Moscova, prin ofensiva în Rusia, la negocieri ‘echitabile’

Interviul şi şedinţa foto care îl însoţeşte au fost organizate la Château Miraval, vila proprietate întinsă din Correns, Franţa – unde el şi Jolie, 49, s-au căsătorit acum 10 ani, în august 2014. Vinăria este centrul unei bătălii juridice în curs de desfăşurare între foştii soţi, după ce Jolie şi-a vândut jumătatea în 2021. (Ei au cumpărat prima dată proprietatea în 2011).

Potrivit GQ, Clooney şi soţia sa Amal Clooney, care au gemenii Alexander şi Ella, în vârstă de 7 ani, au cumpărat o casă nu departe de Château Miraval acum trei ani.

După cum descrie articolul din GQ, Clooney s-a prezentat la interviu într-un Mercedes negru decapotabil şi a declarat: „Literalmente, tocmai am condus de la casa mea. Am fost acolo timp de doi ani. Nu am fost niciodată aici. Sunt nouă minute!”.

În timpul conversaţiei, Pitt i-a prezentat vinăria şi proprietatea, conform GQ, spunând: „Încerc doar să mă bucur de oamenii pe care îi iubesc din jurul meu şi să trăiesc. Nu ştiu cum să nu sune cheesy despre asta, dar doar aerul este proaspăt şi iarba este verde şi am doar un fel de a deveni un pic acel tip”.

GQ a distribuit, de asemenea, un videoclip din culisele şedinţei foto.

Ca parte a acţiunilor în justiţie legate de vinărie, Pitt şi compania sa Mondo Bongo au fost acuzaţi că au transformat Château Miraval „în banca lor personală de porci”.

Tenute del Mondo, o filială a Stoli Group căreia Jolie i-a vândut 50%, a făcut această afirmaţie într-un contraproces depus în luna mai, susţinând că Pitt „a făcut ca milioane din fondurile sale să fie cheltuite pe proiecte de care beneficiază personal, inclusiv mai mult de 1 milion de dolari pe renovări pentru o piscină pe care doar el o foloseşte”.

La momentul respectiv, o sursă familiarizată cu litigiul a declarat că afirmaţia conform căreia Pitt ar fi furat de la crama este „absurdă”, adăugând că actorul „a construit Miraval, iar legătura sa cu crama este un motiv cheie pentru succesul acesteia”.

Citește și: Poliția înăsprește măsurile de control pe întreg teritoriul țării pentru a responsabiliza șoferii

Echipa juridică a lui Jolie a declarat că aceasta a încercat să îi vândă înapoi lui Pitt jumătatea sa din Miraval, deşi nu a fost de acord cu o componentă NDA a înţelegerii şi a renunţat. Avocatul ei a declarat din iulie că Pitt ar trebui „să pună capăt luptei şi să pună în sfârşit familia lor pe o cale clară spre vindecare” prin retragerea procesului.

Atât Jolie, cât şi Pitt – ale căror negocieri de divorţ continuă aproape opt ani mai târziu – vor participa la următorul Festival de Film de la Veneţia, în septembrie. Jolie joacă în drama „Maria” a lui Pablo Larraín, iar filmul „Wolfs” al lui Pitt va fi, de asemenea, prezentat la festival. „Wolfs” este în cinematografe din 20 septembrie.

Tags: Brad PittChâteau Miravalgeorge clooney
Diverse