Brian May ‘şi-a ieşit din pepeni’ când şi-a găsit casa distrusă de inundaţii

Publicat:

Brian May, fostul chitarist de la Queen, s-a declarat “furios” după ce o parte din bunurile sale “preţioase” au fost distruse atunci când inundaţiile au afectat casa sa din Londra, informează dpa, potrivit agerpres.

Marţi, la Londra au fost semnalate viituri după ploile abundente din noaptea precedentă.


Citeşte şi: UE ameninţă Belarusul cu suspendarea vizelor

Artistul, în vârstă de 73 de ani, a povestit că s-a întors la casa sa din cartierul Kensington, în vestul Londrei, după o plecare de o zi, şi a descoperit dezastrul produs de inundaţii.

“Întregul etaj inferior fusese inundat, covoarele, carpetele, şi tot felul de lucruri preţioase (pentru noi) fiind acoperite cu un nămol urât mirositor”, a scris el într-o postare pe Instagram.

“Este dezgustător şi, de fapt, destul de sfâşietor. Mă simt ca şi cum am fi fost invadaţi, profanaţi”, a adăugat muzicianul.

Citeşte şi: Moscova răspunde la rezultatul alegerilor din R.Moldova: ‘ Vom consolida factorul transnistrean’

El a povestit totodată că soţia sa, Anita Dobson, avea numeroase obiecte, strânse de-o viaţă, la subsol, care au fost în cea mai mare parte inundate şi distruse.

Aceeaşi soartă au avut-o şi albumele cu poze din copilăria lui May, mutate recent la subsol.

Artistul a dat vina pe “infamul” consiliu din Royal Borough of Kensington and Chelsea pentru inundaţii, subliniind că acesta este responsabil pentru pagubele provocate de acestea în cartier.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Explozie puternică într-un club din Paris, provocată de o trotinetă electrică; Trei persoane au fost rănite

Explozie puternică într-un club din Paris, provocată de o trotinetă electrică; Trei persoane au fost rănite Trei persoane au fost rănite la Paris după ce...

O faimoasă stațiune din Italia este nevoită să refuze turiști din cauză că nu mai are suficientă apă

O faimoasă stațiune din Italia este nevoită să refuze turiști din cauză că nu mai are suficientă apă Așezat în vârful unui deal de pe...

Care sunt țările din Europa unde poți fi plătit pentru a fi bunic

Care sunt țările din Europa unde poți fi plătit pentru a fi bunic În unele țări europene, a fi bunic a devenit o ocupație plătită....

Tot mai multe sate din Republica Moldova aleg să se înfrățească cu localități din România. Care ar fi scopul

Tot mai multe sate din Republica Moldova aleg să se înfrățească cu localități din România. Care ar fi scopul Tot mai multe sate din Republica...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.