X

Brian May ‘şi-a ieşit din pepeni’ când şi-a găsit casa distrusă de inundaţii

Brian May, fostul chitarist de la Queen, s-a declarat “furios” după ce o parte din bunurile sale “preţioase” au fost distruse atunci când inundaţiile au afectat casa sa din Londra, informează dpa, potrivit agerpres.

Marţi, la Londra au fost semnalate viituri după ploile abundente din noaptea precedentă.

Citeşte şi: UE ameninţă Belarusul cu suspendarea vizelor

Artistul, în vârstă de 73 de ani, a povestit că s-a întors la casa sa din cartierul Kensington, în vestul Londrei, după o plecare de o zi, şi a descoperit dezastrul produs de inundaţii.

“Întregul etaj inferior fusese inundat, covoarele, carpetele, şi tot felul de lucruri preţioase (pentru noi) fiind acoperite cu un nămol urât mirositor”, a scris el într-o postare pe Instagram.

“Este dezgustător şi, de fapt, destul de sfâşietor. Mă simt ca şi cum am fi fost invadaţi, profanaţi”, a adăugat muzicianul.

Citeşte şi: Moscova răspunde la rezultatul alegerilor din R.Moldova: ‘ Vom consolida factorul transnistrean’

El a povestit totodată că soţia sa, Anita Dobson, avea numeroase obiecte, strânse de-o viaţă, la subsol, care au fost în cea mai mare parte inundate şi distruse.

Aceeaşi soartă au avut-o şi albumele cu poze din copilăria lui May, mutate recent la subsol.

Artistul a dat vina pe “infamul” consiliu din Royal Borough of Kensington and Chelsea pentru inundaţii, subliniind că acesta este responsabil pentru pagubele provocate de acestea în cartier.

Tags: Anita DobsonBrian MayinundatiiKensingtonlondramarea britanieQueenRoyal Borough of Kensington and Chelsea
Categorii: Diaspora