X

Brigitte Macron, apariție în serialul „Emily in Paris”

Brigitte Macron, apariție în serialul „Emily in Paris”

Serialul popular de pe Netflix se confruntă cu critici în Franța, însă acest lucru nu a împiedicat-o pe Brigitte Macron să aibă o apariție în sezonul patru, scrie publicația britanică The Guardian. 

Prima doamnă a Franței va avea o apariție într-unul dintre noile episoade din Emily in Paris, ce urmează să fie lansate joi, 12 septembrie.  Brigitte Macron, în vârstă de 71 de ani, își va juca propriul rol, fiind îmbrăcată în hainele persoanele. „Are un mare talent”, a spus realizatorul serialului, Darren Star, pentru revista Elle, despre Prima doamnă a Franței, potrivit digi24.ro.

Ideea ca Brigitte Macron să aibă o apariție în Emily in Paris a apărut în 2022, a spus actrița principală a serialului, Lilly Collins, după ce aceasta a mers în vizită la Palatul Elysee, reședința președintelui francez.  „Este o mare fană a serialului și a privit cu umor menționarea ei în sezonul întâi. Această scenă din sezonul patru este o apariție scurtă, iar filmarea cu ea a fost atât o onoare, cât și o adevărată bucurie”, a declarat Lily Collins. Nu este prima apariție a Primei doamne în seriale.

În 2018, ea a apărut în „Vestiaires”, un serial de comedie francez despre doi înotători cu dizabilități. Deși a fost criticat în Franța pentru portretizarea stereotipică și idealistă a Parisului, iar localnicii au mâzgălit locațiile de filmare cu graffiti anti-„Emily in Paris”, serialul a atras o audiență mare, încă de la început, din 2020 și a apărut constant în top 10 Netflix, amintește sursa citată. P

rima jumătate a sezonului a strâns aproape 20 de milioane de vizionări.  În ceea ce o privește pe Brigitte Macron, ea va fi sursă de inspirație pentru o serie de șase părți despre viața ei, intitulată „Brigitte, o femeie liberă”.

Tags: aparițieBrigitte Macronserialul „Emily in Paris”
Categorii: ExterneȘtirile zilei