Brigitte Macron va apărea în sezonul 4 al serialului ‘Emily in Paris’

Publicat:

Brigitte Macron va apărea în sezonul 4 al serialului ‘Emily in Paris’

Brigitte Macron, prima doamnă a Franţei, va apărea pentru scurt timp în a doua parte a sezonului 4 din „Emily in Paris”, care va fi difuzat pe Netflix de joi, transmite News.ro.

„Să filmez cu ea a fost atât o onoare, cât şi o adevărată plăcere”, a declarat, pentru revista Elle, Lily Collins, care interpretează personajul principal, potrivit stiripesurse.


Citește și: Crește nemulțumirea rușilor. Putin nu a mai fost așa de puțin popular de la mobilizarea parțială din 2022

Publicaţia precizează că este vorba despre o apariţie de scurtă durată, filmată în timpul unei vizite a primei doamne pe platourile de filmare, în aprilie.

Speculaţiile au început atunci când Brigitte Macron a vizitat platoul de filmare al acestui al patrulea sezon. Vizita sa pe platou, relatată la acea vreme de Le Point şi Paris Match, a fost imediat interpretată de Daily Mail ca un semn că ea va apărea în serial. Dar nici echipa de producţie şi nici Netflix nu au făcut un anunţ până acum.

Soţia preşedintelui francez a avut deja o mică istorie cu acest serial creat de Darren Star („Sex and the City”), care povesteşte aventurile unei tinere americane expatriate. În sezonul 1, numărul de abonaţi ai lui Emily Cooper s-a multiplicat atunci când Brigitte Macron – interpretată de o dublură, filmată doar din spate – a retransmis una dintre publicaţiile sale pe reţelele sociale.

Prima doamnă a fost, de asemenea, menţionată într-o replică a personajului lui Kate Walsh, când Gala îşi aminteşte: „Francezii iubesc femeile în vârstă. Uită-te la preşedintele lor”.

Revista a adăugat că Brigitte Macron este o telespectatoare obişnuită a serialului şi că este la curent cu toate episoadele. Ea i-a găzduit chiar pe Lily Collins şi Darren Star la Palatul Élysée în timpul filmărilor pentru sezonul 3, în decembrie 2022. „Ideea apariţiei ne-a venit când eu şi Darren am întâlnit-o”, povesteşte actriţa pentru Elle: „Este o mare fană a serialului şi a primit cu mult umor evocarea personajului ei în sezonul 1”.

Citește și: Vladimir Zelenski: Ucraina are ”nevoie de o nouă energie” după doi ani şi jumătate de război cu Rusia

Cât despre Darren Star, el vede în această apariţie „o recunoaştere a impactului serialului asupra atractivităţii Franţei”. Şi el laudă calităţile actoriceşti ale lui Brigitte Macron: „O face cu talent!”.

Potrivit BFM TV, nu este prima dată când soţia lui Emmanuel Macron îşi încearcă norocul în comedie. Ea s-a jucat pe sine într-un episod al programului „Vestiaires”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Acțiunile AstraZeneca scad după eșecul studiului unui medicament împotriva cancerului pulmonar

Acțiunile AstraZeneca scad după eșecul studiului unui medicament împotriva cancerului pulmonar Acțiunile AstraZeneca, listate la Londra, au scăzut marți cu peste 5%, după ce rezultatele...

După opt ani de pauză, Bucharest Music Film Festival revine cu concerte live, spectacole și proiecții în aer liber

După opt ani de pauză, Bucharest Music Film Festival revine cu concerte live, spectacole și proiecții în aer liber   Bucharest Music Film Festival este relansat...

Sony a lansat o nouă consolă din seria PlayStation 5

Sony a lansat o nouă consolă din seria PlayStation 5 Producătorul japonez Sony a lansat o nouă consolă din seria PlayStation 5, pe care o...

10 alimente și băuturi care combat balonarea

10 alimente și băuturi care combat balonarea Balonarea, o senzație inconfortabilă de plenitudine sau umflare a abdomenului, poate fi declanșată de diverși factori, inclusiv dieta,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.