Bruce Springsteen, criticat dur pentru că NU şi-a anulat concertul din Italia

Publicat:

Cântăreţul Bruce Springsteen, o legendă a muzicii rock americane, a fost criticat în Italia pentru că nu şi-a anulat concertul susţinut joi seară în Ferrara, în contextul în care regiunea Emilia-Romagna din nordul acestei ţări se confruntă cu inundaţii ce au ucis cel puţin nouă oameni, informează Reuters, potrivit agerpres.

Mai mulţi admiratori ai starului rock, supranumit “The Boss”, s-au conectat pe reţelele de socializare pentru a-i cere artistului şi echipei acestuia să se răzgândească în privinţa acelui concert în semn de respect faţă de cele nouă victime şi faţă de miile de persoane evacuate din locuinţele lor după ce ploile torenţiale din ultimele zile au provocat alunecări de teren şi au făcut ca multe râuri să iasă din matcă.


Citeşte şi: De câți bani e nevoie pentru ca cineva să fie considerat bogat – Black News

“@springsteen, te rog să iei în considerare posibilitatea de a-ţi reprograma concertul de astăzi. Zonele din jur s-au confruntat cu inundaţii devastatoare. Ar trebui să faci asta pentru că: toate resursele echipajelor de urgenţă ar trebui să fie disponibile în zonele afectate; trebuie să evităm traficul rutier aglomerat; din respect faţă de victime”, a scris Massimiliano Zampini pe Twitter.

Alţi fani au fost şi mai revoltaţi.

Cristina Boi a spus că decizia celebrului cântăreţ de a susţine acel concert este “revoltătoare”, în timp ce Laura Casadei a publicat următorul mesaj: “Este scandalos ca Springsteen să susţină un concert la Ferrara în această seară. El va cânta fără public, pentru că toate drumurile principale sunt blocate în mai multe zone”.

Reprezentanţii cântăreţului Bruce Springsteen nu au dat curs deocamdată invitaţiei transmise de jurnaliştii de la Reuters pentru a face declaraţii pe această temă.

Ferrara, unul dintre principalele oraşe din regiunea Emilia-Romagna, nu a fost afectat în mod direct de inundaţii, iar primarul local, Alan Fabbri, a apărat decizia organizatorilor de a nu anula concertul, care urma să atragă aproximativ 50.000 de spectatori.

“Îmi pare rău dacă cineva a crezut că Ferrara a fost insensibilă faţă de tragedia din Romagna doar pentru că nu a anulat concertul lui ‘The Boss'”, a scris Alan Fabbri pe Facebook.

Citeşte şi: Un om de afaceri grec a fost arestat de FBI pentru transfer de tehnologie către ruși – Black News

Un concert, “‘dată fiind complexitatea sa enormă, nu poate fi amânat sau anulat” cu un preaviz atât de scurt, după ce a implicat mii de angajaţi şi de turişti care vin în oraş”, a adăugat primarul din Ferrara.

Inundaţiile le-au determinat însă pe autorităţile italiene să anuleze cursa de Formula 1 programată duminică la Imola, localitate aflată în apropiere de multe dintre zonele cele mai grav afectate, după ce organizatorii au spus că nu este posibil ca “evenimentul să fie organizat în siguranţă”. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Un moldovean l-a ucis pe bătrânul de care avea grijă în Italia

Un moldovean l-a ucis pe bătrânul de care avea grijă în Italia Un bărbat de 81 ani din Italia a fost omorât cu cruzime de...

Diaspora Business Forum 2024, în august, la Chișinău

Diaspora Business Forum 2024, în august, la Chișinău La sfârșitul celei de-a treia săptămâni a lunii august, la Chișinău va fi organizat Diaspora Business Forum...

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă Încă un cetățean moldovean este acuzat de comiterea unei...

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon Angelina Soares De Souza, o femeie de 46...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.