Bruce Willis, surprins într-o nouă fotografie alături de familia sa

Publicat:

Bruce Willis, surprins într-o nouă fotografie alături de familia sa

Actorul Bruce Willis, în vârstă de 68 de ani, a apărut recent într-o fotografie emoționantă alături de fiica sa, Tallulah, și de noul iubit al acesteia. Fotografia îl arată pe Willis zâmbind, aparent fericit în compania familiei sale.

În martie 2022, familia lui Willis a anunțat că actorul se retrage din actorie din cauza afaziei, o afecțiune care îi afectează capacitatea de a comunica. Situația s-a agravat și, la începutul anului 2023, a fost diagnosticat cu demență frontotemporală, o boală neurodegenerativă care afectează comportamentul și abilitățile cognitive, potrivit stiripesurse.


Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

În ciuda acestor provocări de sănătate, fotografia recent publicată îl arată pe Willis zâmbind, aparent fericit în compania familiei sale, relatează Mirror.

Tallulah a descris imaginea ca fiind „lumina soarelui într-o zi ploioasă”, iar fanii actorului au reacționat cu mesaje de încurajare și susținere.

Potrivit unor apropiați ai actorului, Willis nu mai este „complet verbal” și a pierdut interesul pentru lectură, o pasiune pe care o avea anterior. Cu toate acestea, se pare că încă își recunoaște familia și prietenii apropiați.

Familia Willis continuă să ofere actualizări despre starea sa de sănătate, menținând o atitudine pozitivă în fața acestei provocări. Soția sa, Emma, postează regulat pe rețelele sociale imagini cu momente fericite petrecute împreună.

Citește și : O comisie specială parlamentară va identifica măsuri pentru depășirea crizei din agricultură

Bruce Willis are cinci fiice: trei cu fosta soție Demi Moore – Rumer (35 de ani), Scout (32 de ani) și Tallulah (30 de ani) – și două cu actuala soție Emma – Mabel (12 ani) și Evelyn (9 ani). Toți membrii familiei rămân uniți și îi oferă sprijin necondiționat în această perioadă dificilă.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Google lansează AI pentru a defini mai bine incendiile forestiere

Google lansează AI pentru a defini mai bine incendiile forestiere Google lansează AI pentru a defini mai bine incendiile forestiere. Instrumentul trimite notificări în timp...

Fiul lui El Chapo pledează nevinovat la acuzațiile de trafic de droguri din SUA

Fiul lui El Chapo pledează nevinovat la acuzațiile de trafic de droguri din SUA Un fiu al lordului mexican condamnat al drogurilor Joaquin „El Chapo”...

Liderul Iranului dă ordin de luptă pentru lovirea directă a Israelului: ‘Vom răzbuna sângele vărsat’

Liderul Iranului dă ordin de luptă pentru lovirea directă a Israelului: 'Vom răzbuna sângele vărsat' Liderul suprem al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei, a emis un...

Șcene șocante în România: Tânăr filmat de prieteni în timp ce se electrocutează pe un vagon de tren

Șcene șocante în România: Tânăr filmat de prieteni în timp ce se electrocutează pe un vagon de tren   Șcene șocante în România: Tânăr filmat de...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.