X

Bujorean: Cetățenii din diasporă nu mai au același entuziasm în alegerile din acest an

Bujorean: Cetățenii din diasporă nu mai au același entuziasm în alegerile din acest an

Liderul Blocului Împreună, Alexandru Bujorean, a declarat că cetățenii din diasporă nu manifestă același entuziasm pentru alegerile din acest an, comparativ cu scrutinul anterior. El a subliniat că măsurile nepopulare adoptate de autorități vor influența semnificativ votul diasporei.

„Suntem în comunicare cu cetățenii, inclusiv cei din diasporă. Nu este un secret că acel entuziasm care a fost patru ani în urmă nu mai este simțit. Au fost făcute multe greșeli fatale, inclusiv la nivel procedural și de adoptare a unor acte normative, care au afectat direct diaspora. Aceste decizii nepopulare se vor răsfrânge și în vot”, a afirmat Bujorean.

Liderul Blocului Împreună a subliniat că, spre deosebire de trecut, diaspora nu va mai accepta să fie utilizată ca un „colac de salvare” în campaniile electorale. „Cel mai important este că diaspora nu va mai permite să fie catalogată în acest fel”, a concluzionat Bujorean, evidențiind o schimbare în atitudinea cetățenilor din afaceri față de politica din țară.

Această declarație vine într-un context electoral tensionat, în care se așteaptă ca votul diasporei să aibă un impact semnificativ asupra rezultatului alegerilor.

Tags: Bujoreancetăţeniidiaspora
Categorii: PoliticăȘtirile zilei