X

Bulgac: În țara asta nimic nu se schimbă pentru că noi rămânem prizonierii nomenclaturii

Ion Bulgac, candidatul Coaliției pentru Unitate și Bunăstare la funcția de primar al Capitalei, a lansat un mesaj pentru generația tânără în care spune că atât Maia Sandu, cât și Ion Ceban sunt exponenții comunismului și operează cu aceleași valori și abordări.

„În țara asta nimic nu se schimbă pentru că noi rămânem a fi în continuare prizonierii nomenclaturii, prizonierii oamenilor care în 30 de ani nu au răspuns nicio zi pentru lucrurile pe care le fac. Îi tolerăm pe toți aceștia care sunt „copiii” lui Voronin. El stă astăzi în Parlament și aplaudă pentru că toți sunt niște comuniști, începând cu Maia Sandu și terminând cu Ceban. Toți sunt comuniști, toți acolo au început”, a spus Bulgac.

Citește și : Moldova și UE au semnat un acord crucial pentru aderare

Totodată, acesta a condamnat practicile de șantaj ale administrației actuale a Primăriei Chișinău și ale guvernării prin care impun funcționarii și angajații să devină membri de partid pentru a nu pierde locurile de muncă.

„Peste tot astăzi în țara asta, la nivel central și nu doar, lucrează oamenii care și-au asumat culoarea politică a Maiei Sandu, iar în Chișinău sunt în funcții doar oamenii care au decis să-și asume culoarea politică a lui Ion Ceban. Maia Sandu și Ion Ceban împart funcții care sunt plătite din banii mei, banii voștri, banii părinților mei și ai voștri”, a declarat vicepreședintele CUB.

De asemenea, candidatul CUB a vorbit despre împrumuturile și felul în care cei care au acces la bugete gestionează finanțele. „Ei cheltuie banii mei și banii voștri. Ei se împrumută și împrumută așa încât nici eu, nici copiii mei nu vom fi capabili să dăm toți banii înapoi pe care ei îi împrumută astăzi”, a spus Ion Bulgac.

Citește și : CNA a sechestrat bunuri în valoare de peste 12 milioane de lei

Tags: chisinauIon BulgacIon CebanMaia Sandu
Categorii: PoliticăȘtirile zilei