Bulgaria : Bărbatul care a asasinat şase persoane în noaptea de Revelion s-a sinucis

Publicat:

O operaţiune de mare amploare desfăşurată timp de mai multe zile în Bulgaria pentru prinderea unui bărbat care a asasinat şase persoane în noaptea de Revelion s-a încheiat după ce s-a descoperit că criminalul s-a sinucis, a anunţat miercuri Parchetul.

Rosen Anghelov, în vârstă de 56 de ani, pentru prinderea căruia au fost mobilizate poliţia şi armata, a fost descoperit mort duminică în pat, cu un pistol în mână, într-o vilă abandonată la nord de capitala bulgară, a declarat Natalia Nikolova, procuror regional al Sofiei, citată de France Presse, potrivit agerpres.


“Expertizele fac posibil să se spună cu certitudine că el a murit de un foc tras cu mâna sa”, a anunţat ea. Decesul ar fi avut loc vineri.

Citește și : ONU : Aproape 100.000 de persoane au fost strămutate din provincia siriană Idleb

Rosen Anghelov a fost acuzat de uciderea fostei sale iubite şi a cinci rude cu care ea îşi petrecea noaptea de Revelion la Novi Iskar în nordul Sofiei. El ar fi acţionat din gelozie, potrivit Parchetului.

Tragedia este cea mai sângeroasă din ultimii treizeci de ani în Bulgaria. Suspectul era de asemenea dat în urmărire de opt ani pentru a ispăşi o altă pedeapsă.

Potrivit presei bulgare, el a mai fost încarcerat pentru furt, viol şi corupere de minori şi a reuşit să-şi găsească locuri de muncă nedeclarate.

Ca şi România vecină, de la aderarea la UE în 2007, Bulgaria face obiectul unei supravegheri întărite din partea Comisiei Europene din cauza ineficienţei justiţiei şi a poliţiei sale, mai scrie AFP.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Mai mult de jumătate dintre statele UE cer un nou sistem care să faciliteze returnarea migranţilor

Mai mult de jumătate dintre statele UE cer un nou sistem care să faciliteze returnarea migranţilor Un număr de 17 state europene au cerut Comisiei...

O moldoveancă de 18 ani, ucisă cu bestialitate de un vecin, la Băcău: Crima a avut loc sub ochii fraților mai mici

O moldoveancă de 18 ani, ucisă cu bestialitate de un vecin, la Băcău: Crima a avut loc sub ochii fraților mai mici O moldoveancă de...

/FOTO/ Un nou record mondial! Cât cântărește cel mai mare pepene verde, cultivat vreodată de un bărbat din SUA

/FOTO/ Un nou record mondial! Cât cântărește cel mai mare pepene verde, cultivat vreodată de un bărbat din SUA A fost înregistrat un nou record...

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți Ajax Amstedam a remizat în deplasare...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.