Cadavru PICAT din cer în curtea unui londonez

Publicat:

Un cadavru descoperit într-o grădină din sudul Londrei ar fi al unui pasager clandestin care a căzut din compartimentul trenului de aterizare al unui avion al companiei Kenya Airways, a informat poliţia metropolitană, transmite dpa, potrivit agerpres.

Poliţia încearcă să identifice cadavrul, despre care se crede că ar fi al unui bărbat, după ce a fost descoperit duminică după-amiaza la o adresă rezidenţială din Clapham.


Citește și: SUA ‘nu vor permite niciodată Iranului să dezvolte arme nucleare’

‘În acest stadiu, poliţia crede că bărbatul era un pasager clandestin care a căzut de pe trenul de aterizare al unei curse Kenya Airways care zbura spre aeroportul Heathrow’, a comunicat poliţia londoneză.

‘Un rucsac, apă şi ceva mâncare au fost descoperite în compartimentul trenului de aterizare imediat după ce avionul a aterizat pe aeroport’, a menţionat poliţia.

Agenţia Press Association (PA) a citat un vecin potrivit căruia corpul ‘a aterizat la un metru distanţă’ de un bărbat care făcea baie de soare în curtea din spate.

‘Am auzit un ”poc”, am urcat la etaj să mă uit pe fereastră’, a povestit vecinul. ‘(Cadavrul) era complet îmbrăcat. M-am uitat mai bine şi am văzut sânge peste tot, pe gardul grădinii’, a continuat el.

Citește și: Rebelii yemeniți au atacat un aeroport din Arabia Saudită. Nouă civili au fost răniți!

‘Capul lui nu arăta bine. Mi-am dat seama imediat că a căzut’, a mai spus vecinul, potrivit căruia o persoană care urmărea avionul a văzut căderea.

Conform poliţiei, decesul nu este considerat unul suspect, o anchetă urmând să stabilească ‘toate circumstanţele’ în care s-a produs incidentul.

În 2015, un cadavru a fost găsit pe acoperişul unei clădiri de birouri din sud-vestul Londrei. Se crede că trupul era al unui pasager clandestin căzut dintr-un avion al British Airways venind din Africa de Sud.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

IGSU: O echipă de pompieri se pregătește de deplasare în Grecia

IGSU: O echipă de pompieri se pregătește de deplasare în Grecia Echipa pompierilor de combatere terestră a incendiilor forestiere din cadrul IGSU al MAI se...

Moscova își dorește victoria lui Trump în SUA. Analiza presei din Rusia despre plusurile și minusurile acestei variante

Moscova își dorește victoria lui Trump în SUA. Analiza presei din Rusia despre plusurile și minusurile acestei variante Conducerea Rusiei urmărește campania prezidențială din SUA...

La summitul OCS de la Shanghai, Putin şi-a reiterat planul de pace în Ucraina, sinonim cu ‘capitulare’ Kievului

La summitul OCS de la Shanghai, Putin şi-a reiterat planul de pace în Ucraina, sinonim cu 'capitulare' Kievului Rusia este gata să ia în considerare...

Un mort şi trei răniţi într-un atac rusesc asupra unei instalaţii de gaze în regiunea ucraineană Poltava

Un mort şi trei răniţi într-un atac rusesc asupra unei instalaţii de gaze în regiunea ucraineană Poltava Un atac cu rachete al forţelor armate ruse...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.