X

Cadavrul unui licean a fost găsit într-o peşteră din Noua Zeelandă

Cadavrul unui elev de liceu dat dispărut în Noua Zeelandă a fost găsit marţi seară, după ce a fost luat de o viitură într-o peşteră în timpul unei excursii şcolare, a anunţat miercuri poliţia, potrivit AFP, potrivit agerpres.

”Gândurile noastre sunt alături de (familia sa) în aceste momente tragice”, a declarat un responsabil din cadrul poliţiei din regiunea nordică Northland.

Citeşte şi: Patru morţi şi mai mulţi răniţi într-un atac asupra unei sinagogi din Tunisia

Echipe de căutare şi salvare ale poliţiei şi pompierilor au fost trimise de urgenţă marţi la Abbey Caves, la nord de Auckland, unde un grup de elevi aflaţi într-o excursie în aer liber se aflau în ”dificultate”, a precizat poliţia.

Cadavrul liceanului a fost descoperit marţi seara, după o zi de căutări, a precizat poliţia.

Citeşte şi: Donald Trump este VINOVAT de agresiune sexuală – Black News

“Pentru fiecare părinte, să-şi trimită copilul la şcoală dimineaţa şi să nu-l vadă întorcându-se în siguranţă acasă seara este cel mai groaznic coşmar posibil”, a declarat primul ministru Chris Hipkins, potrivit The New Zealand Herald.

Abbey Caves se află la aproximativ cinci kilometri de oraşul Whangarei şi include trei peşteri “predispuse la viituri”, conform site-ului consiliului municipal.

Tags: Abbey CavesAucklandNorthlandNoua ZeelandapesteraviiturăWhangarei
Categorii: Știrile zilei