Câinele lui Biden i-a mușcat pe ofițerii serviciilor secrete de cel puțin 24 de ori

Publicat:

Câinele lui Biden i-a mușcat pe ofițerii serviciilor secrete de cel puțin 24 de ori

Ciobanescul german al președintelui american Joe Biden a mușcat angajații Serviciului Secret american de cel puțin 24 de ori la Casa Albă și în alte locații. CNN a scrias acest lucru pe 21 februarie, citând date interne de la Serviciul Secret al SUA. 

După cum notează jurnaliștii, comportamentul Comandantului a devenit o problemă serioasă pentru angajații care susțin Casa Albă, așa că au fost nevoiți să-și schimbe obiceiurile pentru a evita rănirea.


Într-o scrisoare a Serviciului Secret al SUA, un agent fără nume a scris că ofițerii „trebuie să fie creativi pentru a asigura siguranța personală”. Agenții Serviciului Secret al SUA, membrii securității președintelui Biden și alți angajați au suferit mușcături.

Documentele spun că incidentele cu mușcătura comandantului au avut loc în interiorul și în afara reședinței Casei Albe, precum și la casele familiei Biden din Wilmington și Regoboth Beach (Delaware), Camp David și Nantucket (Massachusetts).

Cel mai grav incident a avut loc pe 29 iulie 2023, în care a fost implicat un agent special de la Divizia de contrainformații a Unității de protecție prezidențială a Statelor Unite, care asigura securitatea la Regoboth Beach. În timp ce agentul s-a apropiat de postul de securitate din curtea din spate, l-a auzit pe Comandant începând să latre, se spune în raport, dar nu și-a dat seama că câinele „și-a pierdut controlul și s-a slăbit”. Drept urmare, Comandantul l-a mușcat pe agentul special de antebrațul stâng, provocându-i o rană severă, adânc deschisă; agentul a trebuit să primească șase copci.

Incidentele de mușcături care îl implică pe Comandant au fost tratate ca răni la locul de muncă și toate incidentele au fost documentate în conformitate cu liniile directoare ale Serviciului Secret și ale Departamentului de Securitate Internă.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Horoscop 6 octombrie 2024 

Horoscop 6 octombrie 2024  Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize frumoase pentru unii nativi ai zodiacului, mai ales din punct de vedere sentimental,...

Filmările violurilor lui Gisèle Pelicot, prezentate pentru prima dată în public ca probe

Filmările violurilor lui Gisèle Pelicot, prezentate pentru prima dată în public ca probe Imaginile și clipurile video din timpul abuzurilor lui Gisèle Pelicot au fost...

iPhone 16 nu se vinde atât de bine pe cât ar fi sperat Apple

iPhone 16 nu se vinde atât de bine pe cât ar fi sperat Apple Apple conta pe noile funcții de inteligență artificială pentru a face...

Zeci de elefanți au scăpat de inundațiile bruște la un sanctuar popular din nordul Thailandei

Zeci de elefanți au scăpat de inundațiile bruște la un sanctuar popular din nordul Thailandei Inundații bruște au măturat un sanctuar popular de elefanți din...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.