Calitate, performanţă şi un nou model de şemineu în magazinul PEFOC.ro!

Publicat:

In urma unei vaste experiente si a implementarii cu succes a unor solutii complete pentru domeniul industriei de seminee, PEFOC.ro aduce pe piata un nou model de semineu, marindu-si astfel portofoliul cu inca un produs ce promite calitate si performanta.

Noul model de semineu pe lemne modern VN, garanteaza pentru o incalzire eficienta a spatiului si o ardere ecologica a lemnului. Datorita sistemului de autocuratare, pastreaza o sticla curata cu mai putine resturi de cenusa. Astfel, se mentine aspectul curat al sticlei pentru o perioada mai lunga de timp. Focarele VN au posibilitatea de a conecta admisia de aer din exterior, fiind unul dintre multele avantaje pe care le orefa. Caracteristicile vizuale si proprietatile exceptionale de performanta sunt si ele asigurate.


Acestea pot fi amplasate intr-un perete pe colt in living, adaugand o nota de eleganta. Creeaza o ambianta deosebita si strang intreaga familie in jurul lui pentru seri de poveste si caldura.

Este realizat din materiale moderne cu solutii tehnice inovatoare, precum rezistenta ridicata la temperaturi inalte. Otelul refractar, folosit in procesul de fabricare, are o compozitie mare de carbon. Este dotat cu incuietoare parentala care protejeaza impotriva deschiderii necontrolate a usii si o etansare excelenta a camerei de ardere realizata cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie.

Datorita captuselii se samota, material care acumuleaza caldura, combustia este mai eficienta, iar temperatura din camera de ardere este mentinuta mai mult timp. Pentru un plus de design este prevatut in interior cu o suprafata alba neteda.

Acesta gama de focare, pe care o gasesti de acum in gama de produse PEFOC.ro, prezinta o rezistenta pe viata si o garantie de 5 ani, pentru ca tu sa te bucuri alaturi de familie si cei dragi de caldura, siguranta si un consum economic. Focarul indeplineste toate standardele BlmSchV2( Germania) de siguranta, proiectare si emisii de CO.

Te gandesti deja cum arata in livingul tau?

Dupa ce ai ales impreuna cu specialistul PEFOC tipul de focar potrivit locuintei tale, e timpul sa te hotarasti asupra aspectului si designului semineului pe lemne sau designului pentru soba, daca asta a fost alegerea ta. In constructia acestuia nu uita sa tii cont de marimea si aspectul incaperii in care urmeaza sa fie amplasat, precum si de stilul predominant: clasic, modern, rustic, elegant etc. Dac sa nu uiti si de necesitatea unui cos fum ceramic. Specialistul PEFOC te va ajuta si in privinta cosului de fum, la care evident, ca beneficiezi de garantia necesara.

„Tot mai multi clienti ne solicita informatii despre realizarea semineelor pe lemne in stil modern, cu finisaj cat mai simplu si sticla generoasa sau pe colt. Acestea sunt ideale in spatii largi si livinguri de suprafata mare, dar nu numai. In realizarea acestora se respecta dorintele clientilor privitoare la materialele de finisaj folosite, culori, pozitionare, respectand binenteles, anumite specificatii tehnice”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Tinerii care doresc să studieze la Colegiul Militar ‘Alexandru cel Bun’ și-au testat abilitățile

Tinerii care doresc să studieze la Colegiul Militar 'Alexandru cel Bun' și-au testat abilitățile Tinerii care doresc să studieze la Colegiul Militar „Alexandru cel Bun”...

Moldovenii se împrumută tot mai mult de la bănci

Moldovenii se împrumută tot mai mult de la bănci În prima jumătate a lui 2024, cetăţenii Republicii Moldova au luat mai multe credite de la...

Grupele cu program prelungit din Chișinău vor fi finanțate integral din bugetul municipal

Grupele cu program prelungit din Chișinău vor fi finanțate integral din bugetul municipal Grupele cu program prelungit vor fi finanțate integral din bugetul municipal, după ce,...

Dorin Recean, vizită de lucru în raionul Telenești

Dorin Recean, vizită de lucru în raionul Telenești Prim-ministrul Dorin Recean va întreprinde, mâine, 2 august, o vizită de lucru în raionul Telenești. Șeful Executivului...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.