Camilla, infectată cu Covid, îşi anulează e deplasare în Anglia

Publicat:

Camilla, soţia prinţului Charles, moştenitorul tronului Marii Britanii, testată pozitiv cu SARS-CoV-2 în luna februarie, nu va mai asista la o cursă hipică în Anglia, al doilea angajament pe care îl anulează în această săptămână, informează AFP, potrivit agerpres.

Biroul de presă al Clarence House, reşedinţa oficială a prinţului Charles, a confirmat pentru AFP anularea prezenţei ducesei la această cursă la finalul căreia ar fi urmat să înmâneze trofeele, dar nu a oferit detalii suplimentare.


Citeşte şi: S-a terminat pandemia? Covid se pare că nu a primit mesajul – Black News

Soţia moştenitorului coroanei britanice se reface treptat după COVID-19. Săptămâna trecută, ducesa a dezvăluit că se confruntă în continuare cu o tuse uşoară în urma infectării cu noul coronavirus.

”Nu reuşesc să scap de ea”, a mărturisit ducesa unui grup de canotori cu care s-a întâlnit la Clarence House. Ducesa i-a prevenit că ”ar putea brusc să înceapă să tuşească şi să expectoreze”.

Camilla şi-a anulat prezenţa la un alt eveniment luni seară, în cadrul căruia ar fi trebuit să se întâlnească, alături de soţul ei, Charles, cu responsabili din Commonwealth.

Citeşte şi: Prima doamnă a Ucrainei se teme pentru viaţa soţului ei – Black News

Ducesa a onorat alte angajamente oficiale în decursul acestei săptămâni.

Regina Elisabeta a II-a a fost de asemenea depistată cu COVID-19 în februarie, prezentând simptome uşoare. Suverana şi-a reluat apoi angajamentele oficiale, dar problemele de mobilitate au împiedicat-o să fie prezentă luni la o ceremonie dedicată Commonwealth, desfăşurată la Westminster Abbey din Londra. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Instanța a decis: rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate

Instanța a decis: rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate Rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate. Decizia aparține unui tribunal din Argentina. Copiii celebrului...

Italia a simplificat condiţiile pentru angajarea muncitorilor străini

Italia a simplificat condiţiile pentru angajarea muncitorilor străini Italia a simplificat condiţiile de intrare în ţară şi a redus obstacolele birocratice pentru muncitorii străini, în...

Zeci de paramedici şi pompieri ucişi în Liban în bombardamentele israeliene din ultimele zile

Zeci de paramedici şi pompieri ucişi în Liban în bombardamentele israeliene din ultimele zile Peste 40 de paramedici şi pompieri au fost ucişi în...

Străinii fug din Liban pe măsură ce ofensiva israeliană se intensifică

Străinii fug din Liban pe măsură ce ofensiva israeliană se intensifică Cetăţenii străini din Europa, Asia şi Orientul Mijlociu - inclusiv români - au început...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.