X

Camilla, infectată cu Covid, îşi anulează e deplasare în Anglia

Camilla, soţia prinţului Charles, moştenitorul tronului Marii Britanii, testată pozitiv cu SARS-CoV-2 în luna februarie, nu va mai asista la o cursă hipică în Anglia, al doilea angajament pe care îl anulează în această săptămână, informează AFP, potrivit agerpres.

Biroul de presă al Clarence House, reşedinţa oficială a prinţului Charles, a confirmat pentru AFP anularea prezenţei ducesei la această cursă la finalul căreia ar fi urmat să înmâneze trofeele, dar nu a oferit detalii suplimentare.

Citeşte şi: S-a terminat pandemia? Covid se pare că nu a primit mesajul – Black News

Soţia moştenitorului coroanei britanice se reface treptat după COVID-19. Săptămâna trecută, ducesa a dezvăluit că se confruntă în continuare cu o tuse uşoară în urma infectării cu noul coronavirus.

”Nu reuşesc să scap de ea”, a mărturisit ducesa unui grup de canotori cu care s-a întâlnit la Clarence House. Ducesa i-a prevenit că ”ar putea brusc să înceapă să tuşească şi să expectoreze”.

Camilla şi-a anulat prezenţa la un alt eveniment luni seară, în cadrul căruia ar fi trebuit să se întâlnească, alături de soţul ei, Charles, cu responsabili din Commonwealth.

Citeşte şi: Prima doamnă a Ucrainei se teme pentru viaţa soţului ei – Black News

Ducesa a onorat alte angajamente oficiale în decursul acestei săptămâni.

Regina Elisabeta a II-a a fost de asemenea depistată cu COVID-19 în februarie, prezentând simptome uşoare. Suverana şi-a reluat apoi angajamentele oficiale, dar problemele de mobilitate au împiedicat-o să fie prezentă luni la o ceremonie dedicată Commonwealth, desfăşurată la Westminster Abbey din Londra. 

Tags: Camilla de CornwallClarence HouseCommonwealthcovid-19londraPrintul CharlesRegina Elisabeta a II-aWestminster Abbey
Categorii: Externe