X

Campionul moldovean în arte marțiale mixte, Ivan Loisin, a murit într-un accident în Italia

Campionul moldovean în arte marțiale mixte, Ivan Loisin, în vârstă de 36 de ani, a decedat în urma unui cumplit accident în Italia, acolo unde era stabilit cu traiul de mai mulți ani.

Accidentul a avut în dimineața zilei de 16 august, în apropiere de Forte dei Marmi, provincia Lucca, unde Ivan lucra în timpul verii.

Citește și : Șeful Termoelectrica, despre faptul că ar fi omul Kremlinului: Mă face puțin să zâmbesc

Tânărul conducea un scuter Gilera GP 800 când s-a ciocnit frontal de o Kia Picanto pe un pasaj superior din apropierea sensului giratoriu Via Emilia. În urma rănilor grave primite, Ivan Loisin a murit pe loc.

„Sportivul a fost foarte apreciat și respectat în comunitatea sa și în rândul colegilor săi. Mulți dintre ei și-au exprimat durerea și condoleanțe familiei sale prin mesaje pe Facebook. În plus, a fost lansată o strângere de fonduri pentru a contribui la cheltuielile de înmormântare și pentru a aduce trupul lui Ivan acasă. Ibanul este: IT03D3253203200006571221553”, scrie presa italiană.

Citește și : LOVITURĂ de TEATRU! Un general ucrainean a fost condamnat pentru înaltă trădare

Ivan Loisin era stabilit cu traiul în Foligno. În Italia, tânărul a luptat pentru Academia de Arte Marțiale Mixte Foligno, lucrând concomitent în Toscana, ca bodyguard, instructor de kickboxing și MMA. Se mutase temporar în Versilia pentru a lucra pentru sezonul estival.

 

Categorii: SportȘtirile zilei