X

Canada revine la normalitate! Premierul Justin Trudeau şi-a scos fiul la o îngheţată (FOTO)

Premierul canadian Justin Trudeau a profitat miercuri de relaxarea măsurilor împotriva epidemiei de coronavirus pentru o primă ieşire în familie în timpul căreia i-a cumpărat fiului său o îngheţată, informează joi AFP, potrivit agerpres.

În această zi de sărbătoare naţională a Quebecului, Saint-Jean-Baptiste (Sfântul Ioan Botezatorul), liderul liberal şi fiul său Hadrien, de şase ani, s-au dus la Chocolats Favoris din Gatineau, lângă capitala Ottawa.

Citeşte şi: CUTREMUR puternic în Japonia

Trudeau a remarcat să magazinul a beneficiat recent de un ajutor pentru plata salariilor şi de un împrumut care să-l ajute să treacă peste criza sanitară şi “să evite să fie victima îngheţării pieţei de îngheţată”.

Hadrien a ales un cornet cu îngheţată de vanilie cu bucăţele de biscuiţi, în timp ce tatăl său a optat pentru acelaşi fel de îngheţată dar cu bucăţele de ciocolată.

Tatăl şi fiul şi-au savurat îngheţatele pe terasă, dându-şi jos măştile.

Citeşte şi: Trupele americane vor fi PROBABIL mutate din Germania în Polonia

Provinciile şi teritoriile canadiene au declarat stare de urgenţă la mijlocul lui martie, închizând şcolile şi comerţul de produse neesenţiale.

Canada a depăşit pe 18 iunie 100.000 de contaminări, însă încetinirea ritmului de răspândire a epidemiei a permis ridicarea celor mai multe dintre restricţii.

Tags: canadaChocolats Favoriscoronaviruscovid-19GatineauHadrienJustin TrudeauOttawaQuebecSaint-Jean-Baptiste (Sfântul Ioan Botezatorul)
Categorii: Știrile zilei