Un candidat favorit în alegerile din Lombardia consideră că migranții amenință “rasa albă” nativă a Italiei

Publicat:

“Rasa albă” nativă a Italiei riscă să dispară dacă migraţia în masă va continua, a declarat un candidat considerat favorit în alegerile regionale din provincia italiană Lombardia şi care face parte din coaliţia conservatoare condusă de fostul premier Silvio Berlusconi, informează luni dpa.

“Nu se pune problema de a fi xenofobi sau rasişti, ci de a fi raţionali: nu putem să-i primim pe toţi, pentru că nu avem loc” pentru toţi în ţară, a declarat Attilio Fontana din partea partidului de extremă dreapta Liga Nordului, conform agerpres .


“Prin urmare, trebuie să facem nişte alegeri, trebuie să alegem dacă etnicitatea noastră, rasa noastră, societatea noastră vor continua să existe sau vor fi distruse în totalitate”, a adăugat el.

Citește și : Victimele atacului din Munchen cer 11 ani de închisoare pentru un complice-cheie

Attilio Fontana este considerat favorit în alegerile regionale din bogata regiune nordică Lombardia, care se vor desfăşura odată cu alegerile parlamentare naţionale din 4 martie.

Avocat în vârstă de 65 de ani, Attilio Fontana este considerat un moderat şi este candidatul la preşedinţia Lombardiei din partea coaliţiei conservatoare conduse de fostul premier Silvio Berlusconi, care conduce de asemenea în sondajele la nivel naţional.

Fontana a făcut aceste declaraţii duminică, într-un interviu pentru postul de radio al partidului său, Radio Padania, dar ele au fost citate de mass-media naţionale abia a doua zi.

Italia este principala poartă de intrare în Europa pentru migranţii din Africa de Nord, iar retorica anti-imigraţie s-a amplificat în timpul campaniei electorale.

Săptămâna trecută, Berlusconi a sugerat că toţi migranţii care au sosit recent în mod ilegal în Italia sunt infractori care au supravieţuit prin “muncă nedeclarată, prostituţie, jafuri, trafic de droguri, hoţie, etc.”.

Regiunea Lombardia, unde se află oraşul Milano – centrul economic al Italiei şi capitala modei -, este una dintre cele mai bogate ale acestei ţări. Ea este, de asemenea, regiunea cu cea mai mare concentraţie de migranţi aflaţi în adăposturi finanţate de stat.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Un moldovean l-a ucis pe bătrânul de care avea grijă în Italia

Un moldovean l-a ucis pe bătrânul de care avea grijă în Italia Un bărbat de 81 ani din Italia a fost omorât cu cruzime de...

Diaspora Business Forum 2024, în august, la Chișinău

Diaspora Business Forum 2024, în august, la Chișinău La sfârșitul celei de-a treia săptămâni a lunii august, la Chișinău va fi organizat Diaspora Business Forum...

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă Încă un cetățean moldovean este acuzat de comiterea unei...

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon Angelina Soares De Souza, o femeie de 46...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.