Candidatul PAS la Orhei cere anularea alegerilor

Publicat:

Candidatul PAS la Orhei cere anularea alegerilor

Candidatul PAS la funcția de primar al municipiului Orhei, Sergiu Stanciu, cere anularea alegerilor locale câștigate din primul tur de către jurnalista Tatiana Cociu.

Pe pagina sa de Facebook, acesta a scris că „fără fraudă și voturi cumpărate, rezultatul ar fi fost cu totul altul”, transmite Știri.md.


Citeşte şi: Gazele se vor ieftini cu 35% – Stiripesurse.md

Acesta cere declararea nulității rezultatelor alegerilor desfășurate în 5 noiembrie curent în municipiul Orhei, având în vedere „multiplele încălcări care au influențat rezultatele alegerilor”.

„Noi ne-am lansat într-o luptă inegală, dar dreaptă. Am documentat mai multe cazuri și am depus sesizări la CEC, Poliție, avem suficiente dovezi și argumente pentru ca acești concurenți să fie eliminați din cursă. Luptăm pentru Orhei!”, a mai scris Sergiu Stanciu.

Candidatul PAS la Orhei cere anularea alegerilor

Candidatul PAS la Orhei cere anularea alegerilor

Amintim că, potrivit datelor Comisiei Electorale Centrale, la alegerile locale pentru Primăria municipiului Orhei a învins Tatiana Cociu, candidatul Partidului Forța de Alternativă și Salvare a Moldovei, afiliat lui Ilan Șor, care a acumulat 57,59% din sufragii, devansându-l pe candidatul PAS, Sergiu Stanciu, care a obținut doar 17% din sufragii.

Candidatul PAS Sergiu Stanciu la alegerile locale pentru funcția de primar al municipiului Orhei s-a arătat nemulțumit de rezultatele scrutinului și a spus că acestea au fost fraudate de gruparea lui Ilan Șor, care ar fi folosit resursele administrative pentru a cumpăra voturi și de a șantaja cetățenii.

Unii dintre locuitorii Orheiului s-au arătat indignați de faptul că în buletinul electoral nu se mai regăsește exponenta Partidului „Șansă”, iar alții au recunoscut că „zilele trecute, pe uliță, s-a făcut o adunare, la care agenții le-au dat fițuici și le-au spus cu cine să voteze”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Zeci de tigri şi lei în captivitate au murit în Vietnam; a fost detectată gripă aviară

Zeci de tigri şi lei în captivitate au murit în Vietnam; animalele erau pozitive la gripă aviară Zeci de tigri şi lei în captivitate au...

Singurătatea şi dependenţa de internet, printre principalele probleme din domeniul sănătăţii mintale (psihiatru)

Singurătatea şi dependenţa de internet, printre principalele probleme din domeniul sănătăţii mintale (psihiatru) ''Singurătatea şi dependenţa de internet se vor numără printre principalele probleme de...

Pandemia Covid-19 a scăzut temperatura nocturnă a Lunii

Pandemia Covid-19 a scăzut temperatura nocturnă a Lunii Temperatura nocturnă a Lunii a scăzut semnificativ în timpul perioadei de izolare globală din primăvara anului 2020,...

Instanța a decis: rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate

Instanța a decis: rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate Rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate. Decizia aparține unui tribunal din Argentina. Copiii celebrului...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.