X

Cântăreţul francez Charles Aznavour și-a anulat un concert în Sankt Petersburg din cauza stării de sănătate

Cântăreţul francez Charles Aznavour, în vârstă de 93 de ani, a fost nevoit să anuleze un concert pe care trebuia să-l susţină miercuri seara la Sankt Petersburg, din cauza unei dureri lombare în timpul repetiţiilor, informează AFP şi EFE, potrivit agerpres.

Potrivit ataşatului său de presă, Vincence Stark, artistul a fost internat pentru scurt timp în oraşul rusesc, dar a fost externat şi se va întoarce joi în Franţa.

Citește și : Relația „touchy-feely” dintre Trump și Macron face deliciul umoriştilor de la ‘late-night talk show’-urile americane

“Concertul lui Charles Aznavour a fost anulat din cauza stării de sănătate a artistului”, a anunţat într-un comunicat sala unde urma să aibă loc reprezentaţia, adăugând că spectacolul a fost reprogramat pentru aprilie 2019.

Charles Aznavour, care va împlini 94 de ani în luna mai, s-a simţit rău în timpul repetiţiilor, a declarat Emma Lavrinovitch, directoarea sălii de concerte, pentru ziarul rus RBK. Ea a spus că interpretul de origine armeană a fost dus la spital pentru examene şi că s-a deplasat singur până la ambulanţă.

Citește și : Iranul ”nu va avea niciodată arma nucleară” (Emmanuel Macron)

Tags: Charles AznavourfrantaSankt Petersburg
Categorii: Diaspora