X

Cantina socială din sectorul Centru al Capitalei și-a reluat activitatea

Cantina socială din sectorul Centru al Capitalei și-a reluat activitatea

Primăria Chișinău anunță că, începând de ieri, cantina socială din sectorul Centru al Capitalei și-a reluat activitatea. De luni până vineri, în incinta Preturii Centru, pe str. Bulgară 43, se vor distribui zilnic câte 50 de prânzuri calde la pachet locuitorilor din sector.

Beneficiarii sunt persoane vârstnice, singuratice, cu dizabilități și social-vulnerabile, alimentele fiind distribuite pe baza listelor furnizate de Direcția asistență socială Centru. Prânzurile vor putea fi ridicate de către titulari sau asistenții sociali ai acestora, la prezentarea actului de identitate, potrivit stiripesurse.

Citește și: Aproape 46% dintre moldoveni vor modificarea Constituţiei pentru aderarea la UE (sondaj)

Primăria Chișinău continuă să depună eforturi pentru a sprijini persoanele aflate în dificultate, oferind asistență umanitară pentru a diminua impactul greutăților care se accentuează în perioada rece a anului.

Prânzurile sunt oferite de Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului. Până acum, Asociația a oferit peste 48 de mii de prânzuri calde pentru oamenii cu venituri mici din sectorul Centru.

Citește și: Preşedintele Comitetului militar al NATO: Ucraina are dreptul legal şi militar de a lovi adânc în interiorul Rusiei pentru a obţine un avantaj de luptă

Tags: cantinachisinau
Social