X

Captură de droguri de peste 4 milioane de lei

Captură de droguri de peste 4 milioane de lei

Un bărbat de 28 de ani din capitală, a fost reținut fiind suspectat de  trafic de droguri sintetice de mare risc.

Citește și: După cinci ani, presupușii autori ai teribilei crime de la Hâncești au fost reținuți

Suspectul a fost filat timp de câteva luni de oamenii legii, care au stabilit că este parte a unei grupări infracționale specializată în contrabandă cu droguri sintetice din Ucraina, în scopul comercializării ulterioare pe teritoriul Republicii Moldova. Suspectul a fost reținut în flagrant în timpul plasării în ascunziș a 5 grame de cocaină.

În timpul perchezițiilor la domiciliul bărbatului, polițiștii au depistat și ridicat 3,5 kg de mefedronă, 2 kg de droguri de tip ,,PVP”, 200 grame de amfetamină, 90 grame de cocaină, 50 grame de marijuană, 10 grame de ketamină, 1,5 kg de dulciuri îmbibate cu substanță activă THC, 1 200 comprimate ecstasy, 43 țigări electronice cu ulei de canabis, 15 bucăți de halucinogen de tip ,,LSD”, cântare electronice de precizie mică, mai multe pachețele și un vacumator pentru ambalarea drogurilor.

Valoarea estimativă a celor peste 7 kg de droguri ridicate depășește circa 4 milioane de lei. Pe numele învinuitului a fost emis mandat de arest pe un termen de 30 zile.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală, iar dacă vinovăția tânărului va fi demonstrată, acesta riscă închisoare de la 7 la 15 ani.

Tags: captura de droguridroguri Chisinau
Știrile zilei