Captură de droguri în valoare de 1.000.000 de lei, la Cahul

Publicat:

Captură de droguri în valoare de 1.000.000 de lei, la Cahul

Doi bărbați din raionul Cahul au fost arestați pentru 30 de zile, după ce oamenii legii au găsit la ei cantități mari de marijuana și canabis. Ofițerii Direcției Antidrog și cei de urmărire penală ai INI, de comun cu procurorii PCCOCS, anunță o captură de 5 kg de marijuana și 15 ghiveciuri cu plante de canabis la Cahul, informează MOLDPRES.

Potrivit oamenilor legii, valoarea drogurilor ridicate valorează pe piața neagră 1.000.000 de lei, potrivit moldpres.md.


Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

Drogurile au fost ridicate de la un bărbat cu vârsta de 52 de ani, care a primit oferta de implicare în trafic de droguri de la un alt bărbat cu vârsta de 27 de ani. Astfel, cel din urmă îi vindea primului droguri la un preț mai mic, care le punea în circulație la preț majorat cu 50%.

Ambii au fost reținuți, cu sprijinul mascaților de la BPDS „Fulger,” iar la solicitarea Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), cei doi au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile, prin încheierea Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana.

Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Suplimentar capturii de droguri, au fost ridicate cântare electronice la scara mică, pliculețe pentru ambalarea drogurilor, telefoane mobile și sticle cu îngrășăminte specială pentru cultivarea plantelor de canabis.

La celălalt învinuit, au fost depistate și ridicate mijloace financiare în valută străină, telefoane mobile folosite pentru circulația ilegală a drogurilor, tehnică specială audio și video precum și alte obiecte care vor fi folosite ca probe.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Prognoza METEO: Cum va fi vremea miercuri

Prognoza METEO: Cum va fi vremea miercuri Pentru ziua de miercuri, 24 iulie, meteorologii au anunțat temperaturi de până la 32 °C. Conform Serviciului Hidrometeorologic...

Jucătorii Naționalei Moldovei, Victor Bogaciuc și Maxim Cojocaru, se judecă cu un club din România

Jucătorii Naționalei Moldovei, Victor Bogaciuc și Maxim Cojocaru, se judecă cu un club din România Jucătorii Naționalei Moldovei, Victor Bogaciuc și Maxim Cojocaru au depus...

Tauber: Dacă Maia Sandu câștigă încă un mandat, țara noastră va fi pur și simplu distrusă

Tauber: Dacă Maia Sandu câștigă încă un mandat, țara noastră va fi pur și simplu distrusă În cadrul emisiunii СоловьевLive, deputatul moldovean Marina Tauber a...

Fosta directoare a ansamblului ‘Joc’, reacție după demisie: ‘Eu nu consider că am procedat contra legii’

Fosta directoare a ansamblului 'Joc', reacție după demisie: 'Eu nu consider că am procedat contra legii' „Eu nu consider că am procedat contra legii, cu...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.