Captură impresionantă de droguri într-un apartament din Floreşti (VIDEO)

Publicat:

Captură impresionantă de droguri într-un apartament din Floreşti (VIDEO)

Trei persoane, doi bărbați de 34 și 20 de ani, și o femeie de 21 de ani, originari din Florești, sunt suspectați de circulația ilegală de droguri.

În acest caz, oamenii legii au descins cu percheziții în apartamentul din Capitală unde cei trei locuiau împreună, transmite Știri.md.


Citeşte şi: DEZASTRU pentru PAS! Partidul Maiei Sandu a pierdut toate municipiile – Stiripesurse.md

Astfel, în cadrul perchezițiilor, polițiștii au depistat și ridicat droguri de tip „PVP” – 110 pachețele de tip zip-lock a câte un gram fiecare, trei cutii cu același conținut cu greutatea de aproximativ 200 de grame, mai multe pachețele cu marijuana cu greutatea totală de aproximativ 100 de grame, trei pistoale pneumatice, telefoane mobile și cântare electronice de dimensiuni mici.

Suma drogurilor depistate valorează circa 350.000 de lei pe piața neagră.

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 72 de ore și plasați în izolatorul de detenție provizorie, iar femeia este cercetată în libertate.

Captură impresionantă de droguri într-un apartament din Floreşti (VIDEO)

De menționat că unul dintre suspecți se afla în căutare, fiind cercetat penal pentru comiterea mai multor episoade de furt, de către Inspectoratul de Poliție Florești.

În continuare, polițiștii desfășoară acțiuni speciale de investigații pentru a stabili și complicitatea altor persoane implicate în infracțiune.

Potrivit legii penale, persoanele vinovate de „circulația ilegală a drogurilor etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare” riscă până la 15 ani de privațiune de libertate.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Iohannis plecă la reuniunea NATO. Cere sprijin pentru partenerii ‘vulnerabili’ ai Alianței

Iohannis plecă la reuniunea NATO. Cere sprijin pentru partenerii 'vulnerabili' ai Alianței Preşedintele Klaus Iohannis va participa, în perioada 9-11 iulie 2024, la reuniunea şefilor...

Ucraina va primi al treilea sistem Patriot, donat de Germania

Ucraina va primi al treilea sistem Patriot, donat de Germania Ambasada Germaniei la Kiev a confirmat vineri că Ucraina a primit al treilea sistem de...

Mihai Popșoi nu exclude noi expulzări ale diplomaților ruși

Mihai Popșoi nu exclude noi expulzări ale diplomaților ruși Dacă Moscova va continua acțiuni în detrimentul interesului național al R. Moldova, ar putea avea loc...

Ultimul atelier de lucru în cadrul exercițiului Regex 2024 va începe săptămâna viitoare

Ultimul atelier de lucru în cadrul exercițiului Regex 2024 va începe săptămâna viitoare Cel de-al patrulea atelier de lucru din cadrul exercițiului regional de stat...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.