Capul personajului C-3PO din ‘Star Wars’, vândut la licitaţie cu peste 840.000 de dolari

Publicat:

Capul personajului C-3PO din ‘Star Wars’, vândut la licitaţie cu peste 840.000 de dolari

Capul personajului C-3PO aflat în colecţia privată a actorului din “Star Wars” Anthony Daniels a fost vândut pentru suma de 843.750 de dolari la o licitaţie organizată în Statele Unite, relatează joi DPA/PA Media.

Recuzita lucitoare din filmul “Star Wars: Episode VI – Return Of The Jedi” (1983) a fost vândută în cadrul colecţiei Anthony Daniels din Los Angeles, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și: Noua bombă teleghidată a Rusiei provoacă distrugeri şi victime grele pe frontul ucrainean (CNN)

Daniels, care a interpretat rolul droidului din franciza “Star Wars”, şi-a exprimat speranţa că obiectele de colecţie îşi vor “găsi noi case unde să fie expuse, respectate şi apreciate de fani”.

Potrivit casei de licitaţii Propstore, capul a apărut în “mai multe scene” din filmul regizat de Richard Marquand, cu un scenariu semnat de Lawrence Kasdan şi George Lucas.

Capul, care ar fi fost realizat din “fibră de sticlă foarte subţire”, este alcătuit din trei părţi separate care se întrepătrund, iar ochii se aprind “la activarea unui comutator intern”, a precizat casa de licitaţii.

Citește și: Viktor Orban: Numele păcii este Donald Trump

Capul personajului C-3PO, cu o valoare iniţială estimată la 500.000-1 milion de dolari, a avut opt oferte, însă nu a fost făcut public numele licitatorului care o oferit suma cea mai mare.

Casa de licitaţii a declarat anterior că droidul din “Star Wars” are “unul dintre cele mai uşor de recunoscut design-uri din cinematografie” şi l-a descris drept “unul dintre cele mai importante artefacte din originalul ‘Star Wars’ care ajunge pe piaţă”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

OMS: Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență

OMS: Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență conform protocoalelor Organizaţiei Mondiale...

Războiul cognitiv, noul câmp de luptă al NATO. Soluțiile unui expert pentru combaterea dezinformării

Războiul cognitiv, noul câmp de luptă al NATO. Soluțiile unui expert pentru combaterea dezinformării La summitul său apropiat, marcând 75 de ani de la înființarea...

Doi părinți din stânga Nistrului și-au găsit copilul de un an, blocat în mașină. Ce a urmat

Doi părinți din stânga Nistrului și-au găsit copilul de un an, blocat în mașină. Ce a urmat Emoții puternice pentru un cuplu din stânga Nistrului,...

Budapesta afirmă că vizita ministrului de externe german a fost anulată din motive tehnice, nu politice

Budapesta afirmă că vizita ministrului de externe german a fost anulată din motive tehnice, nu politice Ungaria a anulat o întâlnire a şefului diplomaţiei de...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.