X

Carabinierii moldoveni au salvat doi bărbaţi aflaţi la ananghie

Carabinierii moldoveni au salvat doi bărbaţi aflaţi la ananghie

Două persoane au fost ajutate de angajații Inspectoratului General de Carabinieri. Aceștia au primit primul ajutor medical și în ambele cazuri, la fața locului, de către carabinieri a fost solicitată ambulanța.

Citeşte şi: Delegația Republicii Moldova cere încetarea blocării activității observatorilor militari în Zona de Securitate – Stiripesurse.md

Potrivit Inspectoratului General de Carabinieri, primul caz a avut loc în seara zilei de 10 noiembrie curent în satul Palanca, la Centrul de triere a refugiaților, unde carabinierii Direcției Regionale Centru a IGC executau serviciul, a staționat un automobil în care se aflau trei persoane, transmite Știri.md.

Persoanele au comunicat că unul dintre pasageri care se aflau în automobil, un bărbat de 60 de ani, se simte rău. Drept urmare, persoanele au solicitat ajutorul carabinierilor. Imediat, la fața locului a fost solicitată o ambulanță. În scurt timp, bărbatului i-a fost acordat ajutorul medical necesar.

Carabinierii moldoveni au salvat doi bărbaţi aflaţi la ananghie

Al doilea caz a fost înregistrat în dimineața zilei de 11 noiembrie, pe strada Mitropolit Varlam din Capitală. Angajații IGC, aflându-se în misiune de menținere a ordinii publice au observat un bărbat în stare inconștientă cu o rană în zona capului.

Astfel, oamenii legii i-au acordat primul ajutor medical și au solicitat la locul faptei o ambulanță. La scurt timp, bărbatul a fost preluat de medici și transportat la spital pentru acordarea asistenței medicale calificate.

Inspectoratul General de Carabinieri vine cu un apel către cetățeni, în cazul când observați o persoană aflată în dificultate, nu ezitați să veniți în ajutor sau să apelați la numărul unic 112.

Tags: carabinierichisinauPalanca
Categorii: SocialȘtirile zilei