Caraman, glumă pe seama lui Carp: ‘PAS, voi ați mâncat ciorbă de pește?’

Publicat:

Caraman, glumă pe seama lui Carp: ‘PAS, voi ați mâncat ciorbă de pește?’

Candidatul PCRM la funcția de primar al Capitalei, Diana Caraman, a publicat un videoclip pe pagina sa de TikTok în care face o glumă pe seama lui Lilian Carp, candidatul PAS la șefia Chișinăului.

În filmuleț o vedem pe Diana Caraman în sânul naturii, lângă un lac, cu dispoziție bună, transmite Știri.md.


Și în timp ce curăță un pește, aceasta se adresează Partidului PAS. „Pas, voi ați mâncat „уха” (tradus din limba rusă: ciorbă de pește)?”.

Citeşte şi: Netanyahu nici nu vrea să audă de o încetare a focului: ‘E vremea războiului!’ – Stiripesurse.md

De asemenea, bărbatul de lângă ea a adăugat: „Din carp iese cea mai bună „уха” (tradus din limba rusă: „ciorbă de pește”)”.

Caraman, glumă pe seama lui Carp: ‘PAS, voi ați mâncat ciorbă de pește?’

Videoclipul său a acumulat multe aprecieri și comentarii, în mare parte acestea fiind pozitive.

„Frumos spus, bravo”, „Bravo băieți”, „Poftă bună să aveți”, „Respect”, „Bravo, susțin”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Caraman, glumă pe seama lui Carp: ‘PAS, voi ați mâncat ciorbă de pește?’

Amintim că Diana Caraman candidează din partea Partidului Comuniștilor la funcția de primar al Chișinăului. Conform tragerilor la sorți, Diana Caraman urmează să fie cu numărul 5 în buletinul de vot.

Deputatul Lilian Carp candidează la funcția de primar general al municipiului Chișinău din partea Partidului Acțiune și Solidaritate, condus de președintele Parlamentului, Igor Grosu. Conform tragerilor la sorți, Lilian Carp urmează să fie cu numărul 5 în buletinul de vot.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Alertă falsă cu bombă la AIC. Aeroportul și-a reluat activitatea

Alertă falsă cu bombă la AIC. Aeroportul și-a reluat activitatea Autoritățile anunță că alerta s-a dovedit a fi falsă. Astfel, Aeroportul și-a reluat activitatea în...

Accident cu implicarea unui troleibuz ci zeci de pasageri la bord

Accident cu implicarea unui troleibuz ci zeci de pasageri la bord Un troleibuz cu circa 40 de pasageri la bord a fost implicat într-un accident...

Cursul valutar oficial la 3 iulie 2024

Cursul valutar oficial la 3 iulie 2024 Leul moldovenesc se apreciază în raport cu euro, dolarul American, leul românesc și hrivna ucraineană. În același timp,...

Ministrul Energiei, vizită de lucru la Atena

Ministrul Energiei, vizită de lucru la Atena Ministrul Energiei, Victor Parlicov, va avea o întrevedere cu omologul său grec, Theodoros Skylakakis, în cadrul vizitei sale de...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.