Care este atmosfera înainte de scrutin la oficiile de partide politice din Bălți

Publicat:

Suntem în ultima săptămână de campanie electorală, iar candidații înscriși în cursa pentru fotoliu de primar de Bălți, dar și de membri ai Consiliului municipal, au zile numărate ca să ne convingă să le dăm votul.

Forfotă este și la sediile partidelor, de unde se pune la punct orice detaliu și activitate electorală, menite să creeze cea mai bună imagine a candidaților. Unde se adună staff-urile electorale, care este atmosfera înainte de scrutin la oficiile de partid și câți bani scot candidații din bugetul electoral pentru chiria acestor spații.


Citește și : Cum și-au reparat Ucraina și România relația tensionată pentru a deveni aliați

Veaceslav Jukov, unul din membrii Partidului Renaștere, formațiune politică care ar fi afiliată politicianului fugar, Ilan Șor, ne face turul sediului din Bălți, în lipsa candidatului Alexandr Nesterovschi. Acesta a fost reținut de oamenii legii la sfârșitul lunii septembrie, în dosarul finanțării ilegale a partidelor de către un grup criminal organizat, condus de Ilan Șor. În timp ce candidatul Partidului Renaștere se află în arest, fără posibilitatea de a-și face campanie, staff-ul său electoral e la locul de muncă, încercând să-i lustruiasca imaginea.

JUKOV VECESLAV, Membrul PP Renaștere: „Acum ne aflăm în camera de primire a deputatului parlamentar Alexandr Nesterovschi, aici zilnic el primește bălțenii și nu numai, la întâlnire vin și toți reprezentanții din raioanele de nord cu cerere de ajutor, multe întrebări se reușește să fie rezolvate aici pe loc, altele întrebări necesită un proces mai îndelungat și mai mult timp.”

JUKOV VECESLAV, Membrul PP Renaștere: „Haideți mai departe cu noi, aici stă Diana, secretarul Partidului Renaștere. Diana se ocupă de lucrul partidului, adică listele activiștilor, membrii de partid, este tot pentru Diana. Aici este juristul nostru Anatolii, el se ocupă de procesele juridice, ce ține de drept, este unul dintre cei mai buni specialiști din Bălți. Acesta este Serghei Masleanchin, este membru de partid care se ocupă de organizarea întâlnirilor și alte chestiuni, el are mai mult lucru organizatoric.”

Urmează spațiul amenajat, pentru conferințe de presă, direct în hol. Tribuna de la care se lansează promisiunile și declarațiile electorale, este baricadată de-o parte și de alta de steagul Republicii Moldova și cel al orașului Bălți. Pe peretele din spate a fost instalat un banner cu logo-ul partidului.

Citeşte şi: Ion Ceban conduce în sondajele pentru Primăria Capitalei

JUKOV VECESLAV, Membrul PP Renaștere: „O mică sală de conferință, de aici noi dăm toate comunicatele de presă. Aici stau responsabilii de relația cu pensionari organizației, ei duc evidența tuturor celor care fac parte din organizație.”

Iar în acest birou sunt angajații departamentului informațional.

 

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Bărbat spânzurat în propria locuință

Bărbat spânzurat în propria locuință Un bărbat a decedat după ce s-ar fi spânzurat în propria locuință. Descoperirea macabră a avut loc în după-amiaza zilei...

Chișinăul și Bucureștiul își consolidează eforturile pentru combaterea dezinformării

Chișinăul și Bucureștiul își consolidează eforturile pentru combaterea dezinformării Chișinăul și Bucureștiul își consolidează eforturile pentru combaterea dezinformării. Acest aspect a fost abordat, astăzi,  de...

Acces egal pentru femei și bărbați la bunuri și servicii

Acces egal pentru femei și bărbați la bunuri și servicii Prevederile din legislația națională care vizează accesul egal pentru femei și bărbați la bunuri și...

Sute de persoane au aplicat la Școala administratorilor de bloc

Sute de persoane au aplicat la Școala administratorilor de bloc Până la această oră,  250 de persoane au aplicat la Școala administratorilor de bloc lansată...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.