Care este salariul anual încasat de Prințul William. O sumă uriașă ar urma să încaseze și Prințul Harry

Publicat:

Care este salariul anual încasat de Prințul William. O sumă uriașă ar urma să încaseze și Prințul Harry

Prințul William, în vârstă de 42 de ani, a încasat un salariu uluitor de 30 de milioane de dolari de pe urma unei proprietăți, în anul fiscal 2023-2024. Este vorba despre Ducatul de Cornwall, relatează NY Post.

Ducatul de Cornwal, proprietatea pe care prințul de Wales a moștenit-o de la tatăl său, regele Charles al III-lea, când a urcat pe tron în luna septembrie a anului 2022, a publicat miercuri raportul anual general, dezvăluind un profit uriaș de 30,4 milioane de dolari pentru anul fiscal 2023-2024, potrivit stiripesurse.


Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Pe lângă proprietatea de lux, prințul William a primit titlul de Duce de Cornwall.

Documentul arată că fratele prințului Harry, care este de ani buni un mare fan al fotbalului, a primit titlul de Patron al Asociației de Fotbal (FA), titlu deținut anterior de regretata regină Elisabeta a II-a.

Prințul William este un fan înfocat al fotbalului din Regatul Unit. El s-a întâlnit cu actorii Ryan Reynolds și Rob McElhenney pentru a vizita echipa Wrexham FC și s-a deplasat la Berlin împreună cu fiul său, Prințul George, pentru a urmări meciul disputat de Anglia cu Spania din finala Euro 2024.

În alte pasaje ale raportului se menționează că prințul William a primit autoritate asupra Welsh Guards Charity și Royal Cornwall Agricultural Association și a fost numit președinte al Asociației Crucea Victoria și Crucea George.

Asociația Crucea Victoria și Crucea George atribuie cea mai înaltă distincție militară civililor și personalului militar.

Suma pe care o va încasa prințul Harry la împlinirea vârstei de 40 de ani

Totuși, prințul William a trebuit să renunțe la titlul său de președinte al Fields in Trust – o organizație care protejează parcurile și spațiile verzi din Regatul Unit.

În calitate de moștenitor al tronului, prințul William, Kate Middleton și cei trei copii ai lor sunt scutiți de plata impozitului aferent Ducatului de Cornwall – o proprietate privată care finanțează activitățile sale publice, caritabile și private.

Proprietatea este evaluată la peste 1 miliard de dolari și a fost construită în 1337 de regele Eduard al III-lea.

Citește și : O comisie specială parlamentară va identifica măsuri pentru depășirea crizei din agricultură

Totuși, prințul care se mândrește cu o sumă mare de bani este Harry. Ducele de Sussex va împlini 40 de ani pe 15 septembrie, iar la împlinirea acestei vârste îl așteaptă un cadou în bani impresionant.

El ar urma să încaseze suma uriașă de 8,5 milioane de dolari din fondul fiduciar de 90 de milioane de dolari pe care stră-străbunica sa, Regina Mamă Elisabeta, l-a deschis înainte de moartea sa în 2002.

Se pare că această sumă considerabilă este mai mare decât cea pe care ar urma să o primească prințul William.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Popoarele Europei de astăzi s-au născut în urma unui genocid continental. Suntem urmașii celor mai violente populații

Popoarele Europei de astăzi s-au născut în urma unui genocid continental. Suntem urmașii celor mai violente populații Arheologii dar și specialiștii în genetică au scos...

Tori Spelling spune că este ‘recunoscătoare’ pentru ‘ultima conversație’ cu Shannen Doherty

Tori Spelling spune că este 'recunoscătoare' pentru 'ultima conversație' cu Shannen Doherty Tori Spelling este „recunoscătoare” că a reușit să aibă o ultimă conversație cu...

Barcelona va majora taxa pentru pasagerii navelor de croazieră

Barcelona va majora taxa pentru pasagerii navelor de croazieră Barcelona va majora taxa plătită de pasagerii navelor de croazieră care vizitează oraşul pentru mai puțin...

Plumb și arsenic în tampoane: motiv de îngrijorare sau nu?

Plumb și arsenic în tampoane: motiv de îngrijorare sau nu? Un studiu recent publicat în jurnalul Environment International a descoperit plumb și arsenic în toate...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.