Care sunt cele mai bine plătite locuri de muncă vacante din Moldova

Publicat:

A fost publicat topul celor mai bine plătite 100 de locuri de muncă vacante din Republica Moldova în luna octombrie 2023. Potrivit Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, pe primul loc se află poziția de geodez-şef/geodeză-șefă în construcții. Persoana care va ocupa acest post va ridica un salariu de până la 70 000 de lei pe lună.

70 000 de lei – geodez-şef/geodeză-șefă în construcții la compania OZKA CONSTRUCTION S.R.L. din orașul Hânceşti. Cerinţele angajatorului faţă de persoanele cointeresate să aplice sunt atribuite domeniului verificării documentelor geodezice şi a parametrilor geometrici. Totodată, angajatorul mai solicită şi cunoaşterea limbilor române şi turce.


Citește și : Portret de primar – Cine e Ion Ceban, candidatul MAN la șefia Capitalei

60 000 de lei – coordonator/coordonatoare programe de dezvoltare la compania ISIGHT PARTNERS S.R.L. din municipiul Chişinău.

50 000 de lei – profesor/profesoară în învățământul primar la Instituţia privată Şcoala Internațională QSI din Chișinău. Angajatorul are mai multe cerinţe faţă de persoanele cointeresate să activeze în sfera educaţională, precum: diplomă de licenţă în pedagogie eliberată de o universitate acreditată în SUA, experienţă de muncă în administarea unei curricule americane, inclusiv cunoştinţe vaste ale limbii engleze (limba engleză nativ).

35 000 de lei – compania OZKA CONSTRUCTION S.R.L. dispune de mai multe locuri de muncă vacante pentru poziţiile de: strungar/strungăriță în prelucrarea metalelor, maistru în construcția de drumuri, lăcătuş la repararea maşinilor rutiere, lăcătuş-electrician automobile şi acumulatoare, maşinist/mașinistă la autogreder, excavatorist/excavatoristă, finisor/finisoare terasamente.

Citește și : Șeful Procuraturii Ungheni, implicat într-un accident grav soldat cu patru morți

20 000 de lei – compania GRANBUDSERVICE S.R.L din mun. Chişinău oferă acest salariu pentru poziţiile de: sudor/sudoriță, lăcătuş-montator în construcții și montarea structurilor metalice, zidar/zidăriță, betonist/betonistă, muncitor auxiliar/muncitoare auxiliară.

12 000 – 16 000 de lei – subofiţer în securitatea frontierei la Inspectoratul General al Poliției de Frontieră al Ministerului Afacerilor Interne din municipiul Chișinău.

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O expoziţie Barbie la Londra, cu o păpuşă care a călătorit în spaţiu

O expoziţie Barbie la Londra, cu o păpuşă care a călătorit în spaţiu Design Museum din Londra va organiza începând de vineri o expoziţie Barbie,...

Actorul britanic Ian McKellen nu va reveni curând pe scenă, după ce a căzut în timpul unei reprezentanţii

Actorul britanic Ian McKellen nu va reveni curând pe scenă, după ce a căzut în timpul unei reprezentanţii Actorul britanic Ian McKellen, în vârstă de...

Fanilor lui Taylor Swift li s-a interzis să campeze în apropierea locului de desfăşurare a concertului din Amsterdam

Fanilor lui Taylor Swift li s-a interzis să campeze în apropierea locului de desfăşurare a concertului din Amsterdam Administraţia oraşului Amsterdam i-a avertizat pe fanii...

SAGA festival începe vineri. Program, reguli de acces, bilete, harta evenimentului

SAGA festival începe vineri. Program, reguli de acces, bilete, harta evenimentului SAGA festiva se va desfăşura de vineri până duminică, la Romaero. Harta festivalului, care...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.