Cartea prinţului Harry, vândută în Spania cu câteva zile înaintea lansării sale oficiale

Publicat:

Mai multe librării din Spania au început să vândă mult aşteptatul volum de memorii al prinţului Harry al Marii Britanii, joi, cu cinci zile înaintea lansării oficiale a acestei cărţi, informează Reuters, potrivit agerpres.   

Un reporter al agenţiei de presă Reuters a cumpărat dintr-o mare librărie din Madrid o copie în limba spaniolă a cărţii “Spare”, care ar trebui să fie lansată oficial pe 10 ianuarie.


Citește și : La doi ani după asaltul asupra Capitoliului, poliţia caută în continuare 350 de suspecţi

O scanare a cărţii a confirmat existenţa unui fragment – raportat în premieră de cotidianul britanic The Guardian – în care fiul cel mic al regelui Charles al III-lea dezvăluia că a fost trântit la podea de fratele său mai mare, prinţul William, în timpul unei dispute.

Încercările iniţiale ale reporterului de a cumpăra acest volum de memorii nu au avut succes. Într-o altă librărie, vânzătorul i-a spus că autobiografia prinţului Harry a fost deja epuizată.

Într-o altă librărie spaniolă, cartea era expusă pe rafturi, însă un angajat al librăriei a retras-o de la vânzare după ce reporterul l-a întrebat despre motivul pentru care volumul era vândut în Spania mai devreme decât în Regatul Unit.

Un purtător de cuvânt al editurii care a cumpărat drepturile de publicare în Spania, Plaza y Janes Editores, cu sediul în Barcelona şi care este deţinută de conglomeratul Penguin Random House, a declarat: “Un protocol foarte clar de lansare a fost stabilit şi comunicat tuturor clienţilor, pentru ca această carte să nu fie comercializată înaintea datei de lansare”.

Citește și : Secretarul general al NATO se teme de Rusia: ‘Este periculos să o subestimăm’

“Totul indică acum spre faptul că anumiţi clienţi şi-au încălcat angajamentele luate faţă de editură şi au scos cartea la vânzare înaintea datei agreate”, a adăugat acelaşi purtător de cuvânt.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Un moldovean l-a ucis pe bătrânul de care avea grijă în Italia

Un moldovean l-a ucis pe bătrânul de care avea grijă în Italia Un bărbat de 81 ani din Italia a fost omorât cu cruzime de...

Diaspora Business Forum 2024, în august, la Chișinău

Diaspora Business Forum 2024, în august, la Chișinău La sfârșitul celei de-a treia săptămâni a lunii august, la Chișinău va fi organizat Diaspora Business Forum...

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă Încă un cetățean moldovean este acuzat de comiterea unei...

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon Angelina Soares De Souza, o femeie de 46...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.