Cărțile recomandate de Donald Trump în acest an

Publicat:

Preşedintele SUA, Donald Trump, a recomandat o seamă de cărţi anul acesta pe reţelele de socializare online, în ciuda faptului că susţine că “nu are timp să citească”, iar toate au un lucru în comun, respectiv vorbesc despre el, potrivit The Guardian, potrivit mediafax.

Donald Trump a recomandat mai multe cărţi pe contul său de pe platforma de micro-blogging Twitter, scrise de suporteri ai săi sau de critici ai dreptei şi extremei drepte, pe care le-a calificat drept “excelente”, “fantastice” sau chiar “grozave”.


Citește și : Focuri de armă spre un restaurant din Bruxelles

Toate au, însă, un lucru în comun, propria persoană.

Printre acestea se numără “The Faith of Donald J Trump: A Spiritual Biography”, de David Brody şi Scott Lamb. Este vorba de o analiză a “călătoriei spirituale” a celui care a fost căsătorit de trei ori, miliardarul vinovat de neplata taxelor, o analiză în vederea construirii argumentului că, înconjurându-se de oameni de credinţă, Trump a devenit religios. “În mod clar, Dumnezeu îl folosește pe acest om în moduri în care milioane de persoane nu și-ar putea imagina. Dar Dumnezeu știe asta și este suficient”, scriu autorii cărții despre care editorii de la The Los Angeles Times au exclamat: “Sfinte rahat!”.

“O lectură foarte interesantă. Să vă bucurați!”, a scris, în schimb, Donald Trump.

“Trumponomics: Inside the America First Plan to Revive Our Economy”, de Stephen Moore și Arthur B Laffer, este o altă recomandare a președintelui american. Autorii, consilierii economici ai lui Trump, scriu: “Cei care nu îl voiau pe Trump s-au înșelat amarnic… Nu, nu a distrus economia mondială. Nu, nu s-a prăbușit bursa. Nu, nu este recesiune”. “Doi oameni talentați au finalizat o carte incredibilă despre politicile mele economice”, a scris Donald Trump.

“The Russia Hoax: The Illicit Scheme to Clear Hillary Clinton and Frame Donald Trump”, de Gregg Jarrett, analist al Fox News, analizează colaboratorii lui Hillary Clinton, printre care s-ar număra James Comey, fost șef al FBI, și consilierul special Robert Mueller. Politifact notează că, luându-i apărarea lui Trump, Jarrett a stârnit criticile colegilor de breaslă. “Grozavă carte”, scrie, însă, Trump.

Citește și : Atac în desfăşurare într-un complex guvernamental din capitala afgană Kabul

Un alt jurnalist Fox News a lansat “Liars, Leakers and Liberals”. Judecătoarea Jeanine Pirro vorbește despre “o conspirație a celor mai puternici și conectați oameni pentru anularea voinței poporului american”. Printre aceste persoane s-ar număra lideri ai FBI, NSA, Pentagon, Hollywood, presa care fabrică știri false, Partidul Democrat și unii republicani. Cartea a fost judecată de Trump drept fantastică.

În “Why We Fight”, Sebastian Gorka se arată îngrijorat, printre altele, de amenințările la adresa populației iudeo-creștine aduse de jihadiști, comuniști, chinezi. “Un om foarte talentat (…) a scris o carte excelentă”, a notat Donald Trump.

Pe aceeași listă a cărților recomandate de Trump anul acesta a mai intrat “The Case for Trump”, de Victor Davis Hanson, colaborator Fox News, care promite să spună “adevărata poveste a modului în care Donald Trump a devenit unul dintre cel mai de succes președinți din istorie – și de ce Anmerica are nevoie de el mai mult decât oricând”.

I se alătură “Mad Politics: Keeping Your Sanity in a World Gone Crazy”, de Gina Loudon, care susține că are dovezi științifice privind faptul că Trump “este cea mai competentă persoană care a ocupat vreodată Casa Albă”, “Ship of Fools”, de Tucker Carlson, comentator Fox News, “The Great Revolt”, de Salena Zito şi Brad Todd, dar şi “The Briefing: Politics, the Press and the President”, de Sean Spicer, fost specialist în relaţii cu presa al Casei Albe, care vorbeşte despre cât de vulnerabil poate fi preşedintele în faţa scurgerilor de informaţii, a mesajelor de pe reţelele de socializare online şi a ştirilor false.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Patrick Turner, numit reprezentant al NATO în Ucraina

Patrick Turner, numit reprezentant al NATO în Ucraina Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a anunţat miercuri numirea britanicului Patrick Turner în calitate de reprezentant...

Peste 50 de milioane de euro vor fi investiți pentru reabilitarea energetică a circa 50 de școli

Peste 50 de milioane de euro vor fi investiți pentru reabilitarea energetică a circa 50 de școli Peste 50 de milioane de euro vor fi...

Putin cere controlarea minării de criptomonede, ca urmare a consumului ridicat de electricitate

Putin cere controlarea minării de criptomonede, ca urmare a consumului ridicat de electricitate Preşedintele rus Vladimir Putin a avertizat miercuri asupra "creşterii necontrolate" a consumului...

Siegfried Mureșan: Parlamentul European solicită sprijin pentru R. Moldova în procesul de aderare

Siegfried Mureșan: Parlamentul European solicită sprijin pentru R. Moldova în procesul de aderare Parlamentul European a adoptat astăzi, cu largă majoritate, o rezoluție „prin care...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.