X

Casa Albă: Preşedintele Biden se va întâlni cu Putin ‘la momentul potrivit’

Preşedintele american Joe Biden, care l-a descris miercuri pe omologul său rus Vladimir Putin drept un ”ucigaş”, se va întâlni cu acesta din urmă ”la momentul potrivit”, a transmis vineri Casa Albă, potrivit Reuters, scrie agerpres

Joe Biden ”nu va da înapoi” şi ”va fi foarte direct şi foarte deschis cu privire la această relaţie”, le-a declarat reporterilor purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Karine Jean-Pierre.

Citește și : China începe procesul celor doi spioni canadieni

După ce liderul de la Casa Albă a spus despre el că este un ”ucigaş” şi i-a promis că Rusia ”va plăti preţul” pentru amestecul în alegerile prezidenţiale din SUA, preşedintele Putin i-a urat lui Biden ”multă sănătate, fără niciun fel de ironie, fără glumă” şi mai târziu i-a propus o întâlnire online în zilele următoare.

”Preşedintele (Biden) se va întâlni cu preşedintele Putin la momentul potrivit”, a răspuns vineri în faţa presei Karine Jean-Pierre.

Citește și : Preşedintele Germaniei îi decorează pe fondatorii BioNTech

”Preşedintele Biden şi preşedintele Putin au perspective diferite asupra ţărilor lor, dar asupra a ceea ce ei sunt de acord este că trebuie să găsim în continuare modalităţi de a colabora acolo unde aceasta este în interesul nostru reciproc”, a mai spus purtătoarea de cuvânt a preşedintelui american.

Tags: Casa AlbaJoe BidenKarine Jean PierrerusiaVladimir Putin
Categorii: Știrile zilei