X

Casa folosită la filmarea peliculei horror cult ‘Poltergeist’, scoasă la vânzare

Casa folosită la filmarea peliculei horror cult ‘Poltergeist‘, scoasă la vânzare

Casa folosită la filmarea peliculei horror cult “Poltergeist” este scoasă la vânzare pentru modica sumă de 1,1 milioane de euro.

Clădirea de 210 metri pătraţi, care conţine patru dormitoare şi trei băi şi este situată în Simi Valley, California, la nord de Malibu, a fost scoasă la vânzare pe site-ul Zillow.com, potrivit stiripesurse.

Citește și: Kievul anunţă că vrea să oblige Moscova, prin ofensiva în Rusia, la negocieri ‘echitabile’

Casa este pusă în vânzare pentru prima dată de când a fost construită, în 1979. Este garantat că nu are nicio prezenţă fantomatică, potrivit site-ului comercial. “Proprietarii săi iniţiali au iubit această casă”, se mai arată în anunţ.

Produs de Steven Spielberg şi regizat de Tobe Hooper (The Texas Chainsaw Massacre), Poltergeist spune povestea unei familii a cărei casă este invadată de fantome malefice. Succesul primului film a inspirat două continuări.

În 2022, o altă casă legendară de groază din California a fost vândută: cea din “Nightmare on Elm Street”, prima aventură a lui Freddy în 1985. A fost vândută pentru 2,98 milioane de dolari.

Citește și: Poliția înăsprește măsurile de control pe întreg teritoriul țării pentru a responsabiliza șoferii

Casa legendară din filmul “Home Alone 2” s-a vândut cu 4,8 milioane de euro în mai anul trecut. Situată în Chicago, casa de 848 metri pătraţi a păstrat unele dintre elementele cult ale decorului său.

Tags: horrorPoltergeist
Diverse