X

Cât a ajuns să coste un bilet la finala UCL, cu doar o zi înainte de Borussia Dortmund – Real Madrid

Cât a ajuns să coste un bilet la finala UCL, cu doar o zi înainte de Borussia Dortmund – Real Madrid

Sâmbătă, 1 iunie, este programată finala UEFA Champions League dintre Borussia Dortmund și Real Madrid, iar marele meci are loc pe Wembley, la Londra.

Arena care găzduiește finala UEFA Champions League are o capacitate totală de aproape 90.000 de locuri și este de așteptat ca stadionul să fie plin.

Real Madrid și Borussia Dortmund au primit câte 25.000 de bilete din totalul de 60.000 scoase la vânzare de UEFA, întrucât 10.000 de tichete sunt rezervate publicului larg neutru, adică susținători ai celor două echipe care locuiesc în Anglia.

Restul de 26.600 de bilete vor ajunge la membrii asociaților UEFA, partenerii comerciali și televiziunile care se ocupă de difuzarea marelui meci.

Citește și: Unde mergem în weekend să privim fotbal

O premieră în istoria competiției și a finalelor de UCL este reprezentată de faptul că suporterilor le-a fost pus la dispoziție cel mai mare procent din capacitatea maximă alocată meciurilor internaționale, adică 58%. Pe Wembley vor fi prezenți 86.600 de spectatori, din 90.000 de locuri, ceea ce garantează un spectacol de cel mai înalt nivel în tribune.

Pe piața neagră, cu o zi înainte de marele meci, un bilet obișnuit a ajuns să coste nu mai puțin de 3.000 de euro, în timp ce un tichet pentru locurile de top ale arenei costă mai bine de 20.000 de euro, notează spaniolii de la as.com.

Tags: Borussia Dortmundreal madridUEFA Champions League
Sport