X

Cât costă evadarea din iadul războiului

Cât costă evadarea din iadul războiului

Un cetățean ucrainean ar fi plătit 3 600 de dolari americani unui grup de moldoveni – doi bărbați și o femeie pentru a reuși să iasă din țara sa.

Citește și: Șoferii sunt îndemnați să evite PTF Leușeni-Albița

Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale SUD, în coordonare cu PCCOCS, anunță reținerea a doi bărbați și a unei femei din Basarabeasca, după ce ar fi facilitat transportarea ilegală în Moldova a unui bărbatului.

Oamenii legii informează că ucraineanul era apt de serviciu militar și nu ar fi putut traversa frontiera legal. Cei trei organizatori moldoveni, organizatori ai migrației ilegale,  au vârste de 37, 42 și 56 de ani, iar doi din ei sunt investigați actualmente și într-un alt dosar penal similar.

Doi din ei – frate și soră – au avut rol de organizatori în cadrul grupului infracțional, femeia fiind și pe post de șofer.

În cadrul perchezițiilor la domiciliile celor trei, au fost ridicate mai multe cartele telefonice, telefoane mobile care vor fi supuse cercetărilor. De asemenea, a fost ridicată și mașina cu care cei trei au comis infracțiunea.

Tags: migratie ilegalarăzboi în Ucrainaucrainean evadat
Știrile zilei