X

Cât vor costa cele trei zile de concert organizate cu ocazia Zilei Independenței

Cât vor costa cele trei zile de concert organizate cu ocazia Zilei Independenței

10 milioane de lei. Atât vor costa cele trei zile de concert organizate cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova. Jurnalistii de la RISE Moldova susțin că toți banii vor ajunge la compania “Suhih Production SRL” care a fost contractată direct, în lipsa unei licitaţii publice, aşa cum cere legea. Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, a declarat că nu s-a organizat licitație din cauza termenului restrâns.

DANIEL VODĂ purtător de cuvânt al Guvernului Republicii Moldova: „Având în vedere că a fost puţin timp la dispoziţie s-a optat pentru negocieri directe cu o companie care are experienţă în gestionarea unor evenimente majore în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Toţi banii care au fost bugetați sunt bani publici şi respectiv la acest eveniment nu sunt contractate alte servicii decât cele din sursele bugetate de către Guvern.”

Citește și: Kievul anunţă că vrea să oblige Moscova, prin ofensiva în Rusia, la negocieri ‘echitabile’

În acest an, Ziua Independenței va fi sărbătorită printr-un program cultural care va dura, în premieră, trei zile. În scenă vor urca artişti internationali precum interpreta suedeză Loreen, DJ-ul Andrew Rayel, formațiile Okean Elzy, Subcarpații, Vama şi Alternosfera, şi alţii, potrivit tvrmoldova.md.

Tags: IndependențeiMoldovaSuhih Production SRL
Cultură și Media