Caz neverosimil la Jocurile Olimpice! A fost prins de polițiști în timp ce cumpăra droguri

Publicat:

Caz neverosimil la Jocurile Olimpice! A fost prins de polițiști în timp ce cumpăra droguri

Tom Craig (28 de ani) a fost arestat pe durata Jocurilor Olimpice 2024, în timp ce reprezenta Australia la hochei pe iarbă.

Sportivul a fost prins de polițiștii din Paris la miezul nopții, în timp cumpăra cocaină pe străzile din Paris, iar autoritățile l-au dus în arest atât pe el, cât și pe dealerul în cauză.


Potrivit presei australiene, Craig a încercat să fugă în momentul în care i-a văzut pe polițiști, dar a fost prins și încătușat.

Hocheistul a scăpat cu un avertisment pentru deținere de droguri, după ce s-a găsit asupra sa un gram de cocaină. Va fi supus unei perioade de probațiune și, dacă va fi prins din nou în Franța, va face pușcărie.

Citește și: Își prepara droguri la bucătărie și a dat foc la casă

După ce a stat 18 ore în arest, Craig a fost alungat din Satul Olimpic și, implicit, i s-a retras dreptul de a participa la Jocurile Olimpice. Rămâne de văzut dacă măsura e permanentă sau doar pentru ediția de la Paris.

“Am făcut o greșeală teribilă și îmi asum toată responsabilitatea. Acțiunile sunt ale mele și în niciun caz nu reprezintă valorile familiei, colegilor, prietenilor și sportului pe care îl practic.

V-am făcut de rușine pe toți. Îmi pare cu adevărat rău”, a declarat Craig.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Macron cere ‘oprirea’ războiului din Fâşia Gaza

Macron cere 'oprirea' războiului din Fâşia Gaza Preşedintele francez Emmanuel Macron subliniază vineri că Războiul din Fâşia Gaza trebuie ”se se oprească”, în timp ce...

Judecătorul Vladislav Holban, candidat pentru funcția de membru CSM, a picat și a doua oară evaluarea Comisiei Vetting

Judecătorul Vladislav Holban, candidat pentru funcția de membru CSM, a picat și a doua oară evaluarea Comisiei Vetting Comisia Pre-Vetting anunță că a finalizat evaluarea...

Sondaj surpriză în România: Se prefigurează marea finală a alegerilor prezidențiale

Sondaj surpriză în România: Se prefigurează marea finală a alegerilor prezidențiale Un sondaj realizat de CURS ne arată faptul că se prefigurează o finală a...

Reacția Blocului Împreună după retragerea Coaliției pentru Unitate și Bunăstare

Reacția Blocului Împreună după retragerea Coaliției pentru Unitate și Bunăstare Coaliția pentru Unitate și Bunăstare părăsește Blocul Împreună, fiind nemulțumit de candidatura lui Octavian Țîcu...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.