X

Caz neverosimil la Jocurile Olimpice! A fost prins de polițiști în timp ce cumpăra droguri

Caz neverosimil la Jocurile Olimpice! A fost prins de polițiști în timp ce cumpăra droguri

Tom Craig (28 de ani) a fost arestat pe durata Jocurilor Olimpice 2024, în timp ce reprezenta Australia la hochei pe iarbă.

Sportivul a fost prins de polițiștii din Paris la miezul nopții, în timp cumpăra cocaină pe străzile din Paris, iar autoritățile l-au dus în arest atât pe el, cât și pe dealerul în cauză.

Potrivit presei australiene, Craig a încercat să fugă în momentul în care i-a văzut pe polițiști, dar a fost prins și încătușat.

Hocheistul a scăpat cu un avertisment pentru deținere de droguri, după ce s-a găsit asupra sa un gram de cocaină. Va fi supus unei perioade de probațiune și, dacă va fi prins din nou în Franța, va face pușcărie.

Citește și: Își prepara droguri la bucătărie și a dat foc la casă

După ce a stat 18 ore în arest, Craig a fost alungat din Satul Olimpic și, implicit, i s-a retras dreptul de a participa la Jocurile Olimpice. Rămâne de văzut dacă măsura e permanentă sau doar pentru ediția de la Paris.

“Am făcut o greșeală teribilă și îmi asum toată responsabilitatea. Acțiunile sunt ale mele și în niciun caz nu reprezintă valorile familiei, colegilor, prietenilor și sportului pe care îl practic.

V-am făcut de rușine pe toți. Îmi pare cu adevărat rău”, a declarat Craig.

Tags: droguriJocurile olimpicepolitisti
Social