Caz revoltător în România. O fetiță de doar 3 ani a ajuns la spital, drogată cu marijuana

Publicat:

Caz revoltător în România. O fetiță de doar 3 ani a ajuns la spital, drogată cu marijuana

O fetiță de doar trei ani a ajuns drogată la Spitalul Județean din Constanța. Micuța a fost adusă la unitatea medicală chiar de mama ei, iar medicii au constatat cu stupoare că aceasta ingerase substanțe stupefiante.

Femeia ar fi dus-o la spital după ce a observat că fetița nu se mai oprea din râs. Ulterior, micuța a avut o stare de somnolență, potrivit stiripesurse.


Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Din primele informații, fetița se afla în stare destul de gravă în momentul în care a ajuns la Camera de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Constanța.

Analizele de sânge au arătat faptul că fetița se afla sub influența stupefiantelor. Ea a primit tratament de urgență, iar personalul medical a anunțat Poliția.

A fost testată și mama fetiței pentru consum de stupefiante, însă rezultatul a fost negativ, scrie presa locală.

„Este vorba despre un pacient minor, în vârstă de trei ani, care a fost internat în unitatea noastră prin serviciul de urgență. Când a fost adus la spital, copilul prezenta stare de somnolență fiind internat pentru ingestie de substanțe necunoscute. În urma testelor toxicologice, minorul a ieșit pozitiv la substanțe interzise. Prin urmare, a primit tratament de specialitate din partea echipei noastre medicale. După mai bine de 24 de ore de spitalizare și monitorizare atentă starea sa de sănătate a copilului s-a îmbunătățit semnificativ și a fost externat în condiții de siguranță”, a declarat Crina Kibedi, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Constanța.

Audiată de polițiști, mama copilei, care ar fi cetățean olandez, a declarat că fetița ar fi mâncat bomboane, însă nu a putut să facă legătura între aceste produse și faptul că fiica ei a ajuns la spital drogată cu marijuana.

Citește și: Moldova îşi trimite militarii în Somalia

Anchetatorii au mers la magazinul indicat de mamă, de unde au ridicat mostre din mărfurile puse la vânzare. Totuși, ofițerii antidrog sunt de părere că cea mai plauzibilă ipoteză ar fi aceea că fetița de trei ani a fost ținută într-un mediu în care s-a consumat canabis și copilul ar fi fumat pasiv.

Femeia ar fi fost îmbarcată pe o navă de croazieră care a ajuns în România. Aceasta ar veni oricum destul de des aici pentru că soțul ei este român și locuiește în Agigea.

Între timp s-a sesizat și Protecția Copilului. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Grosu, după bombardamentele Rusiei asupra unui spital pentru copiii din Kiev: Genocidul trebuie pedepsit

Grosu, după bombardamentele Rusiei asupra unui spital pentru copiii din Kiev: Genocidul trebuie pedepsit Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a condamnat atacul Rusiei asupra unui spital...

Cod galben de PERICOL de incendiu

Cod galben de PERICOL de incendiu Meteorologii anunță Cod galben de incendiu, valabil pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Avertizarea intră în vigoare de astăzi,...

Şeful diplomaţiei europene: Rusia că ‘ia fără milă drept ţină civilii ucraineni’

Şeful diplomaţiei europene: Rusia că 'ia fără milă drept ţină civilii ucraineni' Şeful diplomaţiei europene Josep Borrell a acuzat Rusia că ''ia fără milă drept...

Creștere semnificativă a serviciilor de roaming bilateral între R.Moldova și România, constatată în 2023

Creștere semnificativă a serviciilor de roaming bilateral între R.Moldova și România, constatată în 2023 Pe parcursul anului trecut, s-a înregistrat o creștere semnificativă a serviciilor...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.