X

Caz șocant în București. Un bărbat plimba cadavrul fostei iubite într-un cărucior, pe stradă

Caz șocant în București. Un bărbat plimba cadavrul fostei iubite într-un cărucior, pe stradă

Un bărbat care transporta un cadavru într-un cărucior pe o stradă din Sectorul 5, vineri seara, a fost observat de trecători care au sunat la 112. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde l-au găsit și imobilizat pe bărbatul respectiv, conform informațiilor transmise de Poliția Capitalei.

„Pe data de 19.07.2024, în jurul orei 20:45, Poliția Capitalei – Secția 24 a fost sesizată, atât prin apel 112, cât și în mod direct de către participanții la trafic, cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 5 a fost văzut un bărbat care transporta un cadavru într-un cărucior. Polițiști din cadrul Secției 24 s-au deplasat la fața locului și l-au depistat pe bărbatul în cauză, în vârstă de 55 de ani, care a fost imobilizat. De asemenea, polițiștii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o femeie în vârstă de 56 de ani”, se precizează în informarea transmisă de Poliția Capitalei, potrivit stiripesurse.

Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Conform sursei citate, bărbatul a declarat că femeia era concubina lui, pe care ar fi găsit-o decedată în locuința lor comună. El a afirmat că încerca să ajungă la cea mai apropiată stație peco pentru a suna la 112, neavând telefon.

La fața locului au intervenit oamenii legii, l-au imobilizat pe bărbat și au constatat că, într-adevăr, o femeie era decedată în cărucior. Bărbatul susține că femeia e concubina acestuia și ar fi găsit-o decedată în locul unde cei doi stăteau.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri, pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care a avut loc evenimentul. În acest moment, activitățile sunt în desfășurare, fiind efectuate cercetări la fața locului, conform informării transmise de Poliția Capitalei. Trupul neînsuflețit urmează să fie transportat la Institutul Național de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

Tags: bucuresticadavrucarucior
Externe